H πιο εύκολη σάλτσα ζαμπαγιόνε

H πιο εύκολη σάλτσα ζαμπαγιόνε

Με αυτήν τη συνταγή η παρασκευή της κρέμας ζαμπαγιόνε γίνεται παιχνίδι.

Υλικά
6 κρόκοι αυγών (σε θερμοκρασία δωματίου)
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
6 κουταλιές της σούπας κρασί Marsala

Εκτέλεση
1. Βάλτε τους κρόκους και τη ζάχαρη σε ένα μπολ.
2. Χτυπήστε καλά με ένα beater αυγών μέχρι να συνδυαστούν.
3. Προσθέστε το κρασί και τοποθετήστε το μπολ πάνω από νερό που σιγοβράζει (μπεν μαρί).
4. Κτυπήστε έως ότου αυτό το μίγμα να πυκνώσει σε μια κρέμα, χωρίς όμως να το αφήσετε να βράσει.