Κοτόπουλο με μανιτάρια στο πυρεξάκι

Κοτόπουλο με μανιτάρια στο πυρεξάκι

Εύκολο και λαχταριστό είναι το πιο ωραίο φαγητό για τους λάτρεις των μανιταριών.

Υλικά
1 κιλό κοτόπουλο ψαχνό βραστό ή ψητό
1/2 κιλό μανιτάρια
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 κουταλιές της σούπας άσπρο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Μπαχάρι τριμμένο
500 γρ. τυρί κρέμα
200 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους.
2. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα μανιτάρια
3. Σβήνουμε με κρασί και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
4. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τριμμένο μπαχάρι.
5. Βάζουμε επίσης τυρί και κρέμα και αφήνουμε για 5 λεπτά να βράσει.
6. Παίρνουμε το πυρεξάκι, το βουτυρώνουμε, απλώνουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα.
7. Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.