Μια ακόμα ιδέα για τα αυγά που περίσσεψαν
ΙΛΙΑΔΑ ΚΛΑΓΚΟΥ
Μια συνταγή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε σάντουιτς απλά προσθέτωντας μαρούλι και τομάτα αλλά και σε σαλάτες
Υλικά
1 μικρό κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
8 αυγά βραστά
1 σέλερι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ μαγιονέζα
2 κουτ. άνηθος
2 κουτ.μουστάρδα
2 κουτ. χυμός λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε ένα μικρο μπωλ, ρίξτε παγωμένο νερό και παγάκια και βάλτε το κρεμμύδι για 15 λεπτά, ώστε να φύγει η αψάδα του. Σουρώστε το και στεγνώστε το με χαρτί κουζίνας.
2. Καθαρίστε τα αυγά και κόψτε τα στα 6.
3. Αναμείξτε το κρεμμύδι, το σέλερι, την μαγιονέζα, τον άνηθο, τη μουστάρδα, το λεμόνι και το αλάτι.
4. Προσθέστε τα αυγά στο παραπάνω μείγμα και ανακατέψτε απαλά. Διορθωστε τη γεύση με πιπερι αν χρειάζεται.