Λαχταριστή κοτοσαλάτα
Η αλήθεια είναι πως οι πράσινες σαλάτες είναι καλύτερες για την υγεία όλων, αλλά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία σαλάτα ζυμαρικών ή οποιαδήποτε άλλης που περιέχει πρωτεΐνες και λιπαρά. Η συνταγή της κοτοσαλάτας που δίνουμε είναι θερμιδοφόρα, αλλά ακραία γευστική.
Υλικά
1 κοτόπουλο βρασμένο
1 κουτί μανιτάρια
2 πράσινες πιπεριές
¼ κιλού τυρί ένταμ
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 βαζάκι μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας ketchup
αλάτι
πιπέρι
2 καρότα
Εκτέλεση
1. Αφού βράσουμε το κοτόπουλο ή το αγοράσουμε βρασμένο από κάποιο μαγειρείο, το ξεκοκαλίζουμε έτσι ώστε να διαχωριστεί όλο το κρέας και μετά ψιλοκόβουμε με ένα ψαλίδι κουζίνας.
2. Τοποθετούμε τα κομμένα κομμάτια σε ένα μπολ και σιγά σιγά προσθέτουμε όλα τα υλικά, αφού πρώτα τεμαχίσουμε σε μικρά κομμάτια τις πιπεριές και τα μανιτάρια και τρίψουμε τα καρότα.
3. Ανακατεύουμε διεξοδικά μέχρι το μείγμα να απορροφήσει όλα υλικά και να ομοιογενοποιηθεί και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για δύο ώρες, γιατί η κοτοσαλάτα τρώγεται καλύτερα κρύα και είναι και ιδανική γέμιση για απλά sandwich συνδυαστικά με λαχανικά.
Τυχερό Καρότσι κάθε 1 λεπτό, μόνο στα Carrefour!