Γρήγορα μπισκοτάκια βουτύρου με ξηρούς καρπούς
QUEEN.GR
Μια πολύ εύκολη συνταγή για μυρωδάτα μπισκότα με ξηρούς καρπούς σε 2 βήματα.
Έξι υλικά αναμειγνύονται σε δύο βήματα σε αυτήν τη συνταγή που μέχρι και οι αρχάριες της κουζίνας μπορούν να δοκιμάσουν.
Υλικά
1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 αυγό
1/2 φλιτζάνι ξηροί καρποί
115 γραμμάρια βούτυρο
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ χτυπήστε καλά μαζί το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέστε το αυγό, το αλεύρι, τα καρύδια και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να έχετε μια ομογενοποιημένη ζύμη.
2. Με ένα κουτάλι μοιράστε πάνω σε ένα λαδωμένο ταψί τη ζύμη σε 24 μπισκοτάκια. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Διαβάστε επίσης:
Λαχταριστές, βουτυρένιες madeleines με ζεστή σάλτσα σοκολάτας