Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο ταξίδι της στη γαλλική ριβιέρα φόρεσε μόνο τζιν και μας έδωσε ιδέες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο ταξίδι της στη γαλλική ριβιέρα φόρεσε μόνο τζιν και μας έδωσε ιδέες

Τρία διαφορετικά τζιν items που φόρεσε στις πασχαλινές της διακοπές.

Το φετινό Πάσχα είχαν κάπως ανέβει οι προσδοκίες. Ταξίδια, εκδρομές, φίλοι και οικογένεια ήταν μόνο κάποια από τα συστατικά των ημερών. Οι περισσότεροι πάντως κατάφεραν να φύγουν και να κάνουν μία μικρή απόδραση. Είναι βέβαια και οι τυχεροί, που απόλαυσαν ένα ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό, αφήνοντας για λίγο το παραδοσιακό, πατροπαράδοτο Πάσχα στην Ελλάδα όπως το ξέρουμε. Ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που αποφάσισε να ταξιδέψει οικογενειακώς στη γαλλική ριβιέρα και φρόντισε εννοείται να μας ανεβάσει και το σχετικό φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι της, δημιουργώντας ένα album με οικογενειακές στιγμές και μαγευτικά τοπία με φόντο τη θάλασσα.

Ψηλόμεσο τζιν + cropped top: Ο casual συνδυασμός της Μπέττυς Μαγγίρα που θα φοράς αυτές τις μέρες

https://www.instagram.com/p/C6tBWi-sdWH/

Φυσικά, στις φωτογραφίες εκτός από την ίδια είδαμε και κάποια στιγμιότυπα από τη ζωή και τις βόλτες στη γαλλική ριβιέρα. Όμορφα κτίρια, παραδοσιακά εστιατόρια και καφέ, υπέροχες ακτές και πολλά αξιοθέατα της περιοχής ήταν μόνο μερικά από τα σημεία στα οποία στάθηκε η Σταματίνα. Εκτός, όμως, από όλα αυτά, εμείς φυσικά παρατηρήσαμε και τα outfits της Σταματίνας, που είχαν έναν κοινό παρονομαστή: το τζιν.

https://www.instagram.com/p/C6Wcn1wMIWB/

3 denim items που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το Πάσχα.

Εννοείται ότι το τζιν είναι το νούμερο ένα trend στα υφάσματα της σεζόν. Και όταν πάμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θέλουμε μαζί μας εύκολα ρούχα στο styling, που μπορούν παράλληλα να μας συνοδέψουν παντού, σε κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έτσι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε τη βαλίτσα της για τη γαλλική ριβιέρα με ένα skinny τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με πολλούς τρόπους από ότι είδαμε στις φωτογραφίες της. Από flat sandals, μέχρι μπότες.

stamatina-tsimtsili-(1).jpg
stamatina-tsimtsili-(2).jpg

Το δεύτερο item ήταν μία τζιν βερμούδα, που η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha συνδύασε με ένα κοντό τοπ με γιακά τύπου polo. Η Σταματίνα ολοκλήρωσε τη denim γκαρνταρόμπα της με μία τζιν, mini φούστα την οποία συνδύασε κυρίως με ελαφριά πουκάμισα και χαμηλά, άνετα πέδιλα. Αυτά είναι τα τρία denim bottoms που δνε πρέπει να λείπουν και από τη δική σου ντουλάπα αυτή την άνοιξη, οπότε πάμε να κάνουμε μαζί την καλύτερη wish list.

Η Δέσποινα Βανδή και το matching πασχαλινό σύνολο με το Βασίλη Μπισμπίκη -Το σακάκι πρωταγωνιστεί

Shop the look: