Σανδάλια την άνοιξη; Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πώς μπορείς να τα φορέσεις από τώρα

Σανδάλια την άνοιξη; Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πώς μπορείς να τα φορέσεις από τώρα

Είναι η εποχή να κλείσεις το πρώτο πεντικιούρ για το καλοκαίρι.

Μπορεί να διανύουμε τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, αλλά ο καιρός εξακολουθεί να είναι άστατος. Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται βέβαια με ανεβασμένες θερμοκρασίες και από κάθε άποψη νομίζω ότι είναι μια καλή στιγμή για να κάνουμε ντουλάπες. Η πιο δύσκολη διαδικασία που γίνεται σε κάθε σπίτι τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, η οποία συνηθίζει να μας παιδεύει. Αν, λοιπόν, έρθεις μπροστά στα καλοκαιρινά σου flat σανδάλια μην κάνεις πως δεν τα βλέπεις και τα αφήσεις στην άκρη. Τώρα είναι η εποχή να τα ξεκινήσεις να τα φοράς και επίσημα και ας διανύουμε ακόμη την άνοιξη.

Κάννες 2024: Το κορυφαίο φεστιβάλ του καλοκαιριού έκανε πρεμιέρα με ένα λαμπερό κόκκινο χαλί

https://www.instagram.com/p/C5jB9l4P7UV/

Δεν θα χρειαστεί να κουραστείς ψάχνοντας styling tips και δικαιολογίες για να τα φορέσεις, αφού η Σοφία Καρβέλα έχει φροντίσει να σου δώσει το κατάλληλο inspo με δύο σύνολά της, στα οποία πρωταγωνιστούν τα flat σανδάλια της. Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από ένα ανοιξιάτικο, basic look συνδυασμένο με σανδάλια. Αυτή η αντίθεση είναι που το κάνει τόσο stylish, πίστεψέ με και πάρε έμπνευση από τα casual chic outfits της Σοφίας Καρβέλα.

Η Σοφία Καρβέλα λέει ναι στα flat σανδάλια.

Αν υπάρχει ένας λόγος που θαυμάζουμε το στυλ της Σοφίας Καρβέλα, αυτός είναι η τάση του να φαίνεται τόσο ανεπιτήδευτο και εύκολο. Και προφανώς είναι, αφού μια γυναίκα όπως η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση , που έχει μία τόσο διακεκριμένη καριέρα στη μόδα ως στυλίστρια και creative director, δεν θα μπορούσε παρά να ντύνεται μόνο όπως την εκφράζει και όπως νιώθει ο εαυτός της. Αυτό είναι που κάνει το στυλ της μοναδικό.

Η Σοφία φοράει ήδη λοιπόν τα σανδάλια της την άνοιξη και έχει δύο τρόπους να μας προτείνει. Ο πρώτος αφορά ένα look με λευκό τζιν παντελόνι, λευκό t-shirt, μαύρη ζώνη και μαύρα αρχαιοελληνικά σανδάλια.

https://www.instagram.com/p/C56vOCqyLqs/

Το δεύτερο περιλαμβάνει ένα wide leg τζιν παντελόνι, ένα λευκό τοπάκι και ένα matching γιλέκο με σακάκι, τα οποία συνδύασε με επίσης αρχαιοελληνικού τύπου πέδιλα σε καμηλό δέρμα.

sofia_karvela-(7).jpg

Summer trend alert: Η τάση που θα βλέπουμε στην παραλία φέτος το καλοκαίρι

Και κάπως έτσι μπορείς και εσύ να βάλεις στο spring style σου μία πινελιά από το επερχόμενο καλοκαίρι.

Shop the look: