Αυτό το girly τοπάκι πρωταγωνιστεί στα σύνολα της άνοιξης -Πες ναι στο coquette style

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό το girly τοπάκι πρωταγωνιστεί στα σύνολα της άνοιξης -Πες ναι στο coquette style
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Ρομαντικό και ανάλαφρο είναι τέλειο για τα casual σύνολά μας.

Το να αποφασίσεις τι θα βάλεις είναι από μόνο του ένα πολύ δύσκολο task. Ακόμα πιο δύσκολο, όμως είναι το να αποφασίσεις τι θα φορέσεις όταν η θερμοκρασία κάνει αυτή την τρελή τραμπάλα την άνοιξη. Και επειδή η ζέστη ήρθε στη ζωή μας φέτος λίγο νωρίτερα από αυτό που περιμέναμε, εμείς αρχίσαμε τις καλοκαιρινές προσθήκες στα τοπάκια και τις μπλούζες της σεζόν, με τα κοντομάνικα και τα ανάλαφρα πουκάμισα να είναι ήδη must στα καθημερινά μας σύνολα.

10 all day σύνολα με sneakers για να φορέσεις τις μέρες των διακοπών

coquette-blouse-(2).jpg

Γιατί διευκολύνουν και εξυπηρετούν το layering και κάνουν αμέσως ένα look να δείχνει easy breezy. Ανάμεσα, λοιπόν, στα vintage t-shirts με logo, στα all time classic βαμβακερά πουκάμισα και τα τοπάκια με Y2K αισθητική, το 2024 θα ανακαλύψουμε και θα φορέσουμε ένα ακόμη item που θα μας φέρει λίγο πιο κοντά στη ρομαντική πλευρά του εαυτού μας.

https://www.instagram.com/p/C6DgBmMA9D_/

Το coquette top είναι η προσθήκη που θέλεις να κάνεις τώρα στη ντουλάπα σου.

Ο ρομαντισμός ανήκει στο κυρίαρχα trends του 2024 και τα SS24 catwalks είχαν πολύ ισχυρή την αισθητική του. Η νέα Μαρία Αντουανέτα του σήμερα έρχεται να φορέσει τα αφράτα της φορέματα, τξις ρομαντικές φούστες της και το coquette τοπάκι της. Είναι η προσθήκη που πρέπει να κάνεις τώρα στη ντουλάπα σου, αν αναζητάς ένα νέο μπλουζάκι που θα φοράς από το πρωί με τα τζιν παντελόνια σου, μέχρι και το βράδυ με μία λουλουδάτη midi φούστα.

coquette-blouse-(4).jpg

Το Tik Tok υπήρξε ο πρωτοπόρος της συγκεκριμένης αισθητικής που φαίνεται να αρέσει πολύ στους Genzers, που τώρα ανακάλυψαν την iconic ταινία της Σοφία Κόπολα για την Μαρία Αντουανέτα. Στα πιο πρακτικά του θέματος τώρα, αν αναζητάς ένα coquette μπλουζάκι για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, ψάξε για ένα λευκό top από βαμβακερό ή κάποιο άλλο φυσικό ύφασμα, με φουσκωτά μανίκια, λεπτομέρειες από δαντέλα και ρομαντικό γιακά. Η χρηστικότητα και η αισθητική του θα σε εκπλήξουν.

coquette-blouse-(3).jpg

Μην ξεχνάς ότι μία αντίστοιχη μπλούζα μπορείς εύκολα να βρεις και σε ένα second hand μαγαζί, οπότε κάνε και εκεί μία έρευνα και σώσε το budget σου.

Σοφία Καρβέλα: Τα 3 ανοιξιάτικα πανωφόρια που φοράει στο repeat

coquette-blouse-(5).jpg