Άσπρο-μαύρο: Η Βίκυ Καγιά είναι η επιτομή του quiet luxury με δύο minimal βραδινά φορέματα

Άσπρο-μαύρο: Η Βίκυ Καγιά είναι η επιτομή του quiet luxury με δύο minimal βραδινά φορέματα

Η ιδανική επιλογή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο.

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να είναι ένα πρόσωπο που όπως είχε δηλώσει στην αρχή της σεζόν επέλεξε φέτος να απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα και να ξεκουραστεί, αλλά η παρουσία της ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή στα πράγματα. Την είδαμε σε μία νέα ταινία, μάλιστα, για την οποία και υπήρξε υποψήφια στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στην ίδια κατηγορία με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και κάπως ζήσαμε άλλο ένα δράμα στις τηλεοπτικές εκπομπές. Μία περίεργη χρονιά για τη Βίκυ, με πολλές επιτυχίες και μία μεγάλη απώλεια, αυτή του μπαμπά της, από την οποία φαίνεται πάντως να κρατάει τα καλά. Τελευταία μάλιστα είναι σε full καλοκαιρινή διάθεση κάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά.

To cut out dress είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη -3 επιλογές για σένα

https://www.instagram.com/p/C843oWoIv29/

Μετά το καθιερωμένο πλέον ταξίδι της στις Κάννες, η Βίκυ βρέθηκε στο νησί των Σπετσών με αφορμή το event της ρεγκάτας, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος επωνύμων στο κοσμοπολίτικο νησί. Η ίδια εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και έμεινε κάποιες μέρες για να ξεκουραστεί, ανεβάζοντας όπως ήταν φυσικό και πολλές φωτογραφίες από τα island looks της στις Σπέτσες.

Η Βίκυ Καγιά ψηφίζει quiet luxury και το καλοκαίρι!

Αν υπάρχει μία γυναίκα στην εγχώρια σκηνή που να ενσαρκώνει την τάση του quiet luxury αυτή είναι η Βίκυ Καγιά, που είχε τη συγκεκριμένη αισθητική σχεδόν από πάντα. Τώρα, λοιπόν, που η ήσυχη πολυτέλεια έκανε τη δική της επανάσταση, η Βίκυ Καγιά είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης για σένα που είσαι καλεσμένη σε γάμο μέσα στο καλοκαίρι, αλλά θέλεις να διατηρήσεις και την minimal αισθητική σου. Η Βίκυ Καγιά σου προτείνει ένα mini λευκό φόρεμα, σε strapless γραμμή, με ιδιαίτερο δέσιμο στο λαιμό, το οποίο συνδύασε με δερμάτινα slip ons και απλά κοσμήματα.

vicky_kaya-(6).jpg
vicky_kaya-(5).jpg

Η δεύτερη επιλογή της είναι ένα maxi, μαύρο φόρεμα με διακριτική διαφάνεια στα πόδια, το οποίο έκανε λίγο πιο καλοκαιρινό με ένα ζευγάρι παπούτσια σε έντονο πορτοκαλί. Και για τα δύο looks η Βίκυ έπιασε τα μαλλιά της σε ένα κομψό σινιόν και ολοκλήρωσε το outfit με σκουλαρίκια κρίκους.

vicky_kaya-(3).jpg
vicky_kaya-(4).jpg

Λευκό τζιν καμπάνα: Το summer combo της Τατιάνας Μπλάτνικ με sneakers

Shop the look: