Οδηγός αγοράς: Τα 10 buy it now or regret it later items των καλοκαιρινών εκπτώσεων

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 10 buy it now or regret it later items των καλοκαιρινών εκπτώσεων
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Είναι ο απόλυτος οδηγός που χρειάζεσαι αυτές τις εκπτώσεις για να κάνεις έξυπνο shopping!

Project καλοκαιρινές εκπτώσεις. Οι μεγάλες εκπτώσεις που γίνονται δύο φορές το χρόνο είναι μία μεγάλη και για εμάς ευκαιρία να κάνουμε τα ψώνια μας και να βρούμε όσα λείπουν από τη συλλογή μας στις καλύτερες δυνατόν τιμές. Πόσες, όμως, από εμάς το αντιμετωπίζουν έτσι; Και εδώ αναφέρομαι στα «κόλπα» του καταναλωτισμού που μέσα από τη διαφήμιση και την επίβολή ψεύτικων αναγκών ως πραγματικές, καταφέρνουν να μας αποπροσανατολίζουν και κάπως έτσι να καταλήγουμε με ένα ακόμα από εκείνα τα μπλουζάκια στο χρώμα που δεν φορέσαμε ποτέ. Και μετά αναρωτιέσαι το πώς και το γιατί το budget σου έγινε καπνός και εσύ ξέμεινες χωρίς όλα εκείνα τα απαραίτητα κομμάτια που είχες βάλει στη wish list.

Οδηγός αγοράς: Απέκτησε και εσύ το old money style στην παραλία με 10 κομψά μαγιό για κάθε σώμα

summer-sales-(6).jpg

Στο χέρι σου και στο χέρι μας είναι αυτή τη φορά να μην συμβεί κάτι ανάλογο, κάνοντας πιο προσεκτικά την προετοιμασία μας. Όταν δηλαδή δούμε τα κενά της ντουλάπας μας και τις τελευταίες τάσεις της σεζόν, πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να επενδύσουμε σε κάποια basics -προφανώς!- αλλά και σε κάποια νέα σχέδια που να είναι το «αλατοπίπερο» της γκαρνταρόμπας μας. Γιατί ξέρω πως όταν βγαίνεις για shopping, όπως και εγώ, δεν μπορείς προφανώς να αντισταθείς πάντα στα fashionable items που θέλεις να δοκιμάσεις άμεσα. Εξάλλου ακόμα και το προσωρινό στη μόδα έχει τη δική του ομορφιά.

summer-sales-(4).jpg

Εμείς οργανώσαμε για σένα μία λίστα με όλα τα items που κρίνουμε ως απαραίτητα για μία καλοκαιρινή wardrobe που θα μπορέσει και να καλύψει τις πιο βασικές μας ανάγκες (aka ένα ανάλαφρο φόρεμα και ένα ζευγάρι πέδιλα) αλλά και την αγάπη μας για τη μόδα και τα ενημερωμένα super stylish items της σεζόν. P.S.: Να έχεις πάντα στο μυαλό σου και τις προσφορές σε είδη που μπορεί να είναι εκτός σεζόν, όπως ένα χειμερινό πανωφόρι για παράδειγμα ή ένα ζευγάρι φθινοπωρινά μποτάκια. Θα τα βρεις συνήθως με τις μεγαλύτερες προσφορές!

summer-sales-(7).jpg

Τα classics prints του καλοκαιριού είναι η απάντηση στις μονοχρωμίες

Editor's choices: