Η νέα ζωή της γατούλας Spetzy στην Καλιφόρνια με την τουρίστρια που την έσωσε & οι 55.000 followers

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η νέα ζωή της γατούλας Spetzy στην Καλιφόρνια με την τουρίστρια που την έσωσε & οι 55.000 followers

Η Spetzy (ή Σπέτσι), η γατούλα που διέσωσε μια τουρίστρια στις Σπέτσες από βέβαιο πνιγμό, βρίσκεται πια στην Καλιφόρνια και είναι έτοιμη να εξερευνήσει τον κόσμο.

Ήταν στις 22 Ιουλίου όταν μια τουρίστρια στις Σπέτσες βούτηξε στο λιμάνι για να σώσει ένα γατάκι που είχε πέσει στη θάλασσα.

Η διάσωση της Spetzy από την τουρίστρια δεν είναι απλά μια είδηση που έγινε viral. Είναι μάθημα ζωής

Η νεαρή Αμερικανίδα, Coco Goslan με καταγωγή από τη Γαλλία αψήφησε τον κίνδυνο και τις εκκλήσεις των λιμενικών να μην βουτήξει και βρέθηκε μέσα στο νερό, σώζωντας τελικά το γατάκι, το οποίο η ίδια ονόμασε Spetzy (Σπέτσι).

Η ιστορία διάσωσης της Spetzy έγινε viral προκαλώντας συγκίνηση όλο τον κόσμο, καθώς η Coco Goslan έδειξε πως όταν τελικά υπάρχει ανθρωπιά και καλοσύνη προς όλα τα πλάσματα, μπορούν να γίνουν θαύματα.

Πώς είναι η Spetzy σήμερα;

Η Spetzy ήταν πολύ τυχερή, καθώς η Αμερικανίδα τουρίστρια όχι μόνο την έσωσε από βέβαιο πνιγμό αλλά αφού της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες από τη μη κερδοσκοπική κτηνιατρική κλινική Spetses Care For Animals, την υιοθέτησε και την πήρε μαζί της στην Καλιφόρνια.

https://www.instagram.com/p/C-GRx_DSsVn/

Η ζωή στην Καλιφόρνια για την «influencer» Spetzy

Τη νέα της ζωή στην Αμερική απολαμβάνει λοιπόν, η Spetzy, τα καμώματα της οποίας μπορεί κανείς να παρακολουθήσει από το προφίλ της στο Instagram με όνομα Spetzy Girl.

Η ίδια μάλιστα, θα μπορούσε να συναγωνιστεί άνετα κάποιον influencer, αφού μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει περισσότερους από 55.000 followers, ενώ τα σχόλια και τα likes στις αναρτήσεις της είναι χιλιάδες.

https://www.instagram.com/p/C943DGrJgiV/

Η γλυκιά γατούλα φαίνεται πως έχει ανακάμψει με τη φροντίδα της Coco Goslan και του συντρόφου της, ενώ δεν σταματάει τις αγκαλιές και τα χάδια στους γονείς της.

https://www.instagram.com/reel/C9y5UWaOx0x/

Πέρα από το νέο σπίτι, τα χουχουλιάρικα μαξιλαράκια και τα παιχνίδια που η ίδια βρήκε φτάνοντας στην Καλιφόρνια, υπήρχε ακόμα μια έκπληξη για την Spetzy, αφού το νεαρό ζευγάρι έχει ακόμα δύο κατοικίδια, δύο θηλυκά σκυλάκια, τα οποία θα είναι τα «αδερφάκια» της και θα συναντήσει αφού μεγαλώσει λίγο ακόμα.

Σκοπός της Spetzy (και της Coco Goslan) πια είναι όπως «λέει» στο Instagram της να βοηθήσει κι άλλα μωρά γατάκια να σωθούν, όπως σώθηκε κι αυτή.

Screenshot-(1295).png

Και η αλήθεια είναι πως αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός μας κάθε φορά που βλέπουμε κάποιο αδέσποτο γατάκι. Θα πρέπει να επικοινωνούμε με τους αρμόδιους οργανισμούς, έτσι ώστε και να υπάρξει περίθαλψη αλλά και να βρουν μια οικογένεια.