Cowgirl Copper: Η γλυκιά απόχρωση του κόκκινου που κάνουν όλα τα it girls αυτή την εποχή

Ευαγγελία Αλπίδου
Cowgirl Copper: Η γλυκιά απόχρωση του κόκκινου που κάνουν όλα τα it girls αυτή την εποχή
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Καφέ, κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις δημιουργούν ένα απαλό χάλκινο κόκκινο που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Η απόφαση για μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Ωστόσο, με το που την τολμήσουμε αμέσως μας «πλημμυρίζει» ένα κύμα φρεσκάδας και ανανέωσης. Αν υπάρχει μία εποχή που είναι κατάλληλη για να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου, αυτή είναι τώρα!

Missoni-bbt-S23-024.jpg

Εξερευνώντας όλα τα hair trends, το χρώμα που ξεχωρίζει από τις beauty lovers είναι μία γλυκιά καστανή απόχρωση του φλογερού κόκκινου, που οι hair colorists το αποκαλούν «cowgirl copper» και είναι από τις αγαπημένες επιλογές των celebrities. Το πασίγνωστο μοντέλο Emily Ratajkowski και η Megan Fox, είναι μερικές από τις διάσημες που τόλμησαν αυτή την αλλαγή στην εμφάνισή τους.

Nail trends! Γαλλικό manicure με χρώμα και άλλα 3 σχέδια που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες

Το χρώμα μαλλιών που θυμίζει καουμπόισσα

361622291_177513545322742_4050992848842571911_n-(4).jpg

@emrata

Πρόκειται για ένα απαλό χάλκινο κόκκινο που ταιριάζει με τους περισσότερους τόνους δέρματος. Αυτός ο «σιωπηλός» απαλός τόνος ενσωματώνει πολλές καφέ, κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα χρώμα ζωντανό που το κάνει να φαίνεται πιο φυσικό -από το κλασικό χάλκινο κόκκινο- στις επιδερμίδες. Το copper hair colour, θέλει τι άκρες των μαλλιών να είναι λίγο πιο χάλκινες και ανοιχτές από τη ρίζα, δίνοντας την αίσθηση ότι φοράς συνεχώς καπέλο και ο ήλιος έχει ανοίξει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά σου. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ονομαστεί το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών «Cowgirl Copper», θυμίζοντας καουμπόισσα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Obsessed! 5 αρώματα που δεν μυρίζουν σαν όλα τα άλλα

Ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών

https://www.instagram.com/p/Cg48anXPj9N/

Το cowgirl cooper είναι μία γλυκιά απόχρωση που θα αναδείξει τέλεια την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου τους μήνες του καλοκαιριού. Το copper colour μπορεί να γίνει το ίδιο εύκολα σε μελαχρινά και σε ξανθά μαλλιά, αλλά πριν επιλέξεις να το υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου, είναι καλό να μιλήσεις με τον προσωπικό hair colourist σου για να σου πει ακριβώς του τόνους που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου.

Οι beauty lovers έχουν λατρέψει την συγκεκριμένη απόχρωση και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok. Ρίξε ματιά...

6 mascara φρυδιών που θα γεμίσουν φυσικά τα κενά που έχουν