Η Radiant Professional σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τα πιο hot summer eye looks

Η Radiant Professional σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τα πιο hot summer eye looks
EYEON STUDIO

Η Radiant Professional δημιουργεί τη super καλοκαιρινή, limited edition παλέτα ματιών Sultry Eyes που θα σας συντροφεύει καθημερινά από εδώ και πέρα.

Η πιο καυτή περίοδος του χρόνου σχεδόν έφτασε και η Radiant Professional σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τα πιο hot eye looks που θα αναδείξουν την καλοκαιρινή σας διάθεση! Η Summer 2024 Collection εμπνέεται από τα τελευταία trends και σας προτείνει να δημιουργήσετε τα πιο personalized και sexy μακιγιάζ ματιών είτε επιλέξετε τις πιο γήινες αποχρώσεις σκιών της παλέτας Sultry Eyes είτε τις 2 νέες holographic υγρές σκιές Liquid Metal for eyes & more που εντυπωσιάζουν με τη λάμψη τους.

Sultry Eyes Magnetic Palette

Sultry-Eyes-Palette-1.jpg

Εάν ψάχνετε τις πιο statement σκιές ματιών για φέτος το καλοκαίρι, η Radiant Professional δημιουργεί τη super καλοκαιρινή, limited edition παλέτα ματιών Sultry Eyes που θα σας συντροφεύει καθημερινά από εδώ και πέρα. Με μεταλλικές και ματ υφές σε 6 κολακευτικές γήινες και γλυκές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε κάθε ηλικία, θα έχετε όσες επιλογές χρειάζεστε για ένα ανάλαφρο look για τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού, αλλά και για πιο έντονα μακιγιάζ για τα βραδινά καλοκαιρινά parties.

Ανακαλύψτε τις limited edition αποχρώσεις, από το μεταλλικό μπρονζέ, το ματ σοκολά, την καραμέλα και το nude peachy και κάντε mix and match υφές και τόνους και να αναβαθμίσετε όλες τις summer εμφανίσεις σας με γήινους τόνους που εμπνέονται από τα διαχρονικά trends του espresso και του latte makeup. Οι ειδικά μελετημένες long-lasting συνθέσεις τους είναι πολύ σταθερές, έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος και είναι super blend-able.

Η νέα μαγνητική παλέτας Sultry Eyes είναι η τέλεια travel-friendly παλέτα με καθρέφτη για να έχετε μαζί σας σε όλες σας τις καλοκαιρινές εκδρομές.

2 νέες αποχρώσεις Liquid Metal for eyes & more!

Liquid-Metal-31-32.jpg

Η Radiant Professional παρουσιάζει 2 νέες limited edition αποχρώσεις της αδιάβροχης, πολυχρηστικής σκιάς Liquid Metal for eyes & more για να συμπληρώσετε τα καλοκαιρινά σας look εμπνεόμενες από το απόλυτο holographic makeup trend.

Η κρεμώδης τους υφή εφαρμόζεται ομοιόμορφα και το πλούσιο αστραφτερό τους χρώμα παραμένει σταθερό και έντονο όλη μέρα, είτε επιλέξετε την πιο φωτεινή holographic No.31 Pink Holo είτε την πιο ροζ-χρυσή No.32 Rose Gold. Ιδανικές αποχρώσεις για το φετινό καλοκαίρι για όσες θέλετε να τονίσετε το βλέμμα σας με το comeback του φετινού καλοκαιριού, αλλά και για όσες θέλετε να αναδείξετε το καλοκαιρινό σας μαύρισμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.