Clear Up! Υπάρχει ένας τρόπος να απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα άμεσα

Clear Up! Υπάρχει ένας τρόπος να απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα άμεσα

Τα μαύρα στίγματα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες από εμάς και το οποίο αντιμετωπίζουμε με πολύ λάθος τρόπους. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και να απαλλαγούμε από αυτά με ασφάλεια. Διάβασε πώς

Τα μαύρα στίγματα στη μύτη, το μέτωπο και το πιγούνι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί. Είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες και οφείλονται σε απόλυτα φυσικά αίτια. Βλέπεις, τα μαύρα στίγματα είναι απλά σμήγμα που έχει παγιδευτεί στους πόρους και έχει αποκτήσει αυτό το σκούρο χρώμα, εξαιτίας της οξείδωσης.

Όσο και να μην μας ανησυχούν τα μαύρα στίγματα όμως, άλλο τόσο θέλουμε και να απαλλαγούμε από αυτά. Γι’ αυτό συχνά περνάμε ώρες μπροστά στον καθρέφτη, πιέζοντάς τα για να καθαρίσει η μύτη, το πιγούνι και το μέτωπό μας. Δεν πρέπει όμως. Η πίεση τραυματίζει την επιδερμίδα και την ταλαιπωρεί. Όπως τα σπυράκια, έτσι και τα μαύρα στίγματα δεν πρέπει να τα σπάμε και να τα πιέζουμε. Τι κάνουμε λοιπόν; Τα εξαφανίζουμε!

main_2.png

Βλέπεις, η αγαπημένη μας NIVEA θέλοντας να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα μαύρα στίγματα με ασφάλεια, δημιούργησε τις ταινίες NIVEA Clear-Up Strips. Πρόκειται για ταινίες καθαρισμού για τη μύτη, το μέτωπο και το πιγούνι, οι οποίες ενεργοποιούνται με το νερό και αιχμαλωτίζουν το σμήγμα επάνω τους.

main3.jpg

Τις εφαρμόζεις σε πολύ βρεγμένη επιδερμίδα και όταν στεγνώσουν εντελώς, τις αφαιρείς απαλά. Καθώς εκείνες ξεκολλούν από το δέρμα, συμπαρασύρουν τα μαύρα στίγματα και αφήνουν τους πόρους καθαρούς και σαφέστατα λιγότερο διεσταλμένους. Η αφαίρεση, μάλιστα, είναι τόσο απολαυστική που έχει γίνει viral στα social media!

Ξέχνα, λοιπόν, τα μαύρα στίγματα, αλλά και την κακή συνήθεια του αυτοσχέδιου καθαρισμού. Διότι με τις ταινίες NIVEA Clear-Up Strips της αγαπημένης μας NIVEA, μπορείς να έχεις επιδερμίδα απόλυτα καθαρή, πόρους λιγότερο διεσταλμένους και μάλιστα, με τον πιο άμεσο και απολαυστικό τρόπο!