Γιατί η καλή μέρα από το πρωινό pampering που σου προσφέρεις φαίνεται!

Γιατί η καλή μέρα από το πρωινό pampering που σου προσφέρεις φαίνεται!

Το σωστό αφρόλουτρο μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στην έκβαση της ημέρας σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω…

Λένε ότι «η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται» και δεν διαφωνούμε. Πιστεύουμε ότι η κάθε ημέρα, είναι τόσο καλή όσο τα πρωινά μας rituals και για αυτά θα μιλήσουμε σήμερα. Για το pampering που προσφέρουμε -ή που θα έπρεπε να προσφέρουμε- στον εαυτό μας κάθε πρωί, πριν ξεκινήσουν οι ξέφρενοι ρυθμοί της ημέρας. Ο αγαπημένος μας καφές, ένα λαχταριστό πρωινό, χαμόγελα από την οικογένειά μας και ένα απολαυστικό ντους. Όλες είμαστε διαφορετικές, αλλά όλες απολαμβάνουμε τα ίδια πράγματα και -σχεδόν- την ίδια πρωινή ρουτίνα. Πάρε παράδειγμα την πρωταγωνίστριά μας η οποία ξεκινά τη μέρα της με ένα ντους…

Η Σοφία Νομικού απολαμβάνει το πρωινό της ντους με το μεταξένιο Dove αφρόλουτρο Nourishing Silk. Αυτό είναι που κάνει όλη τη διαφορά στη δική της καθημερινότητα και που τη βοηθά να ξεκινά την κάθε μέρα με φροντίδα για τον εαυτό της και ενέργεια. Βλέπεις, το Dove αφρόλουτρο Nourishing Silk έχει ελαφριά, μεταξένια υφή και το ντελικάτο άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις. Όσο εκείνη απολαμβάνει τον πλούσιο αφρό του, η κρεμώδης, εμπλουτισμένη με φυσικά για την επιδερμίδα ενυδατικά συστατικά και 1/4 ενυδατική κρέμα σύνθεσή του, φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και διακριτικά αρωματισμένη.

mera2.jpg

Όλα τα αφρόλουτρα Dove άλλωστε, δεν περιέχουν SLES, είναι δερματολογικά ελεγμένα και το κυριότερο: Σέβονται και φροντίζουν το μικροβίωμα της επιδερμίδας, άρα και την υγεία της.

Τι θα γινόταν λοιπόν, αν όλες μας ξεκινούσαμε την κάθε ημέρα με το pampering που μας αξίζει και ένα απολαυστικό αφρόλουτρο Dove; Θα είχαμε ενέργεια και όρεξη για όλα, τίποτα δεν θα μας έκανε να το βάλουμε κάτω και η ζωή θα έπαιρνε άρωμα αισιοδοξίας! Αξίζουμε το καλύτερο, αξίζουμε την φροντίδα Dove και θα την κάνουμε μέρος του καθημερινού μας pampering.

Μάλιστα, μπορούμε όλες να βρούμε το άρωμα Dove που θα έκανε την ημέρα μας καλύτερη, αφού η γκάμα αφρόλουτρων του αγαπημένου μας brand είναι πραγματικά μεγάλη και ικανή να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και γούστο. Τι περιμένεις για να την ανακαλύψεις;