Ο Johnny Depp έγινε ξανά Jack Sparrow για τα παιδιά στην ογκολογική πτέρυγα του νοσοκομείου Donostia

Ο Johnny Depp έγινε ξανά Jack Sparrow για τα παιδιά στην ογκολογική πτέρυγα του νοσοκομείου Donostia
X/ OSI Donostialdea ESI

Ο Johnny Depp μπορεί να έχει αφήσει πίσω του τους Πειρατές της Καραϊβικής, αλλά οι Πειρατές δεν τον έχουν αφήσει πίσω. Ο ηθοποιός επέστρεψε ως Jack Sparrow και έκανε χαρούμενα πολλά παιδιά για ακόμα μία φορά. 

Ο ηθοποιός Johnny Depp επέστρεψε στην αγαπημένη του συνήθεια, κάνοντας χαρούμενα πολλά παιδιά. Πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη επίσκεψη-έκπληξη κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν και έγινε ξανά ο πειρατής που αγαπήσαμε.

Ντυμένος ως ο χαρακτήρας του «Πειρατές της Καραϊβικής» Captain Jack Sparrow, όπως ακριβώς δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του κοινού του τον θυμάται και τον έχει αγαπήσει, ο Johnny Depp επισκέφθηκε τα παιδιά του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Donostia στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του νοσοκομείου.

Η επίσκεψη του Johnny Depp για καλό σκοπό

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην Ισπανία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν και κατά τη διάρκεια της απουσίας του από την εκδήλωση, φόρεσε την παλιά του στολή.

Στο νοσοκομείο, μίλησε και έπαιξε με ασθενείς που εισήχθησαν στην παιδιατρική και ογκολογική πτέρυγα. Ενώ βρισκόταν εκεί, γελούσε με τα παιδιά, τα έκανε να χαίρονται και να χαμογελάνε και δεν αλλοίωσε ποτέ τον χαρακτήρα του, αναφέρει η τοπική εφημερίδα El Diario Vasco.

Το νοσοκομείο δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη του ηθοποιού στο X.

«Από όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Donostia, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στον Johnny Depp για τον χρόνο του, την υποστήριξή του και την ενέργειά του, καθώς και στον @sansebastianfes που διευκόλυνε αυτή την επίσκεψη», αναφέρεται στην ανάρτηση του νοσοκομείου.

2 χρόνια μετά την περίφημη δίκη με την Amber Heard, ο Johhny Depp αποκαλεί τη ζωή του σαπουνόπερα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Johnny Depp μεταμφιέζεται σε Jack Sparrow

Ο ηθοποιός έχει τη δική του παράδοση. Στο παρελθόν, έχει επισκεφθεί τις παιδικές πτέρυγες νοσοκομείων ως Jack Sparrow σε όλο τον κόσμο, από το Βανκούβερ, το Παρίσι, το Λονδίνο και το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας μέχρι αρκετές πόλεις των ΗΠΑ, σύμφωνα με την El Diario Vasco. Μια περίοδο που είχε σταματήσει να γυρνάει νέες ταινίες ως πειρατής είχε μειώσει αισθητά τις μεταμφιέσεις και τις επισκέψεις του στα παιδικά νοσοκομεία. Όμως, την περίοδο του κορονοϊού, το 2020, είχε εμφανιστεί μέσω τηλεδιάσκεψης για να κάνει τα παιδιά να χαμογελάσουν.

Μπορεί να μην είναι σαφές αν ο Depp θα υποδυθεί ποτέ ξανά τον Captain Jack Sparrow σε άλλη ταινία με τους «Πειρατές της Καραϊβικής», είναι φοβερό όμως να τον βλέπουμε να χρησιμοποιεί ακόμα τον εμβληματικό χαρακτήρα και τη στολή που τον στιγμάτισε για να δώσει χαρά σε αυτά τα παιδιά σε μια περίοδο που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο ίδιος πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» μαζί με τον Orlando Bloom και την Keira Knightley στις ταινίες «Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού» (2003), «Το Σεντούκι του Νεκρού» (2006) και «Στο Τέλος του Κόσμου» (2007). Πρωταγωνίστησε επίσης στις επόμενες δύο ταινίες, Σε Άγνωστα Νερά (2011) και Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ (2017).

Η επίσκεψη του Johnny Depp έρχεται μετά το ντεμπούτο του Modi: Three Days on the Wing of Madness, μια νέα ταινία που σκηνοθέτησε, στο 72ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 24 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος εξήγησε πώς συνδέεται προσωπικά με το θέμα της ταινίας, τον Ιταλό καλλιτέχνη Amedeo Modigliani.

«Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία. Σίγουρα, μπορούμε να πούμε ότι έχω περάσει πολλά πράγματα εδώ και εκεί. Αλλά, ξέρετε, είμαι καλά», είπε γελώντας σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram το The Hollywood Reporter.

https://www.instagram.com/reel/DAUF_8xNzJQ/

Ο ίδιος δήλωσε ακόμα και πρόσθεσε: «Όλοι βιώνουμε και περνάμε ό,τι περνάμε, και αυτά τα πράγματα που είμαστε σε θέση να ζήσουμε και να θυμόμαστε και να χρησιμοποιούμε, αυτά είναι τα παράσημά σου, δεν τα ξεχνάς ποτέ».

Ο Johnny Depp πίστεψε ξανά στον έρωτα με την 29χρονη Yulia αλλά πολλοί μιλάνε για ίδιο λάθος 2η φορά

DPG Network