Η 5χρονη κόρη της Κλέλιας Ρένεση δέχθηκε δώρο ανεκτίμητης αξίας: «Πολύ τυχερό το Κοράλι» είπαν όλοι

Η 5χρονη κόρη της Κλέλιας Ρένεση δέχθηκε δώρο ανεκτίμητης αξίας: «Πολύ τυχερό το Κοράλι» είπαν όλοι

«Πηγαίνοντας στη Γαύδο για δύο μήνες κάθε καλοκαίρι χωρίς τηλεόραση, διαδίκτυο ούτε καν τεχνητό φως και ρεύμα. Σβήνει λίγο το παιδί όλο αυτό το τεχνητό της κοινωνίας και μπαίνει μέσα στη φύση», είχε πει πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση. Η νέα ανάρτηση και το πολύτιμο δώρο. 

Το όνομα Κοραλία, με την ελληνική του προέλευση, σημαίνει κυριολεκτικά "κοράλλι", ένα υλικό που στην αρχαία Ελλάδα θεωρούνταν ότι είχε δημιουργηθεί από το αίμα της Μέδουσας. Αυτή η σύνδεση με το μυθικό τέρας προσέδωσε στο κοράλλι, και κατ' επέκταση στο όνομα Κοραλία, έναν ισχυρό συμβολισμό προστασίας από το κακό και τον κίνδυνο. Αυτή η βαθιά ριζωμένη σημασία έχει καταστήσει το όνομα Κοραλία μια διαχρονικά αγαπημένη επιλογή για γονείς που αναζητούν ένα όνομα που αποπνέει δύναμη και ασφάλεια για το παιδί τους. Βαθιά φιλοσοφημένη και επαναστάτρια με αιτία, η Κλέλια Ρένεσηέδωσε στη μοναχοκόρη της αυτό το όνομα το οποίο και είχε αποκαλύψει με το που γεννήθηκε η μικρούλα.

Η Κλέλια Ρένεση πήγε για δουλειές με την κόρη της & αυτά τα πλάνα είναι «μεγάλο σχολείο» για όλους

Αυτή η αποκάλυψη τοποθετείται χρονικά πριν από 5, 5 χρόνια όταν και γεννήθηκε το «Κοραλιώ». Ήταν 18 Μαΐου του 2019 όταν η ταλαντούχα ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της και από τότε απόλυτη προτεραιότητά της είναι να μεγαλώσει το παιδί της με αξίες προκειμένου να είναι δυνατή ώστε να επιβιώσει στο χάος της εποχής και την ταχύτητα των social media η οποία και «στερεί» πάρα πολλές φορές από τα παιδιά την παιδική τους ηλικία.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός πως η Κλέλια για ευχηθεί στο «Κοράλι» της -όπως την αποκαλεί- επέλεξε τον ρομαντισμό της (ανεκτίμητης αξίας) επιστολής προκείμενου να της γράψει λίγες λέξεις στις οποίες και κρύβεται όλο το νόημα. Με αφορμή τη γιορτή της την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, έγραψε τα εξής λόγια:

«Ανοίγω μέσα για να μπεις την αγκαλιά μου να λουστείς είσαι το πιο μονάκριβο του κόσμου δώρο καρδιά κερνάω να με πιεις η θάλασσα είμαστε εμείς γλιστράμε μέσα στο νερό κ μες τον χρόνο.

Χρόνια πολλά Κοράλι μου.

Η Μανούλα».

https://www.instagram.com/p/C_YBOQXoDHr/

«Να τη χαίρεστε. Το επιστολόχαρτο το Α Γ Α Π Ω !»

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση με την επιστολή προς την κόρη της προκάλεσε συγκίνηση και θαυμασμό, με ένα σχόλιο να ξεχωρίζει: «Να τη χαίρεστε. Το επιστολόχαρτο το Α Γ Α Π Ω!». Αυτή η απλή αλλά γεμάτη αγάπη δήλωση συνοψίζει την ομορφιά της χειρονομίας της ηθοποιού, αναδεικνύοντας την τρυφερότητα και τη σημασία της επικοινωνίας μεταξύ γονέα και παιδιού, αλλά και την αισθητική αξία του ίδιου του επιστολόχαρτου που επέλεξε.

Untitled.png

«Σε θεωρώ μια υπέροχη γυναίκα»

Σε άλλο σχόλιο ειπώθηκε ακόμα μία μεγάλη αλήθεια.

1.png

Θα έχουμε πάντα τη Γαύδο

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Κλέλιας Ρένεση και της κόρης της, Κοραλίας, στη Γαύδο, αποτελούν μια ετήσια υπενθύμιση των πραγματικών αξιών που συχνά ξεχνάμε στην καθημερινότητά μας. Μακριά από τα πολυτελή resorts και την κοσμικότητα, η ηθοποιός και η κόρη της επιλέγουν για δύο μήνες κάθε χρόνο να ζήσουν αυθεντικές εμπειρίες, να εξερευνήσουν την ανεπιτήδευτη ομορφιά του νησιού, να γνωρίσουν τους ντόπιους και να ανακαλύψουν κρυμμένους θησαυρούς της φύσης.

https://www.instagram.com/p/CwLS11JoT6j/

Μέσα από αυτές τις στιγμές ανεμελιάς και βαθιάς σύνδεσης, η Κλέλια μυεί την Κοραλία στην ομορφιά της απλότητας και της ουσιαστικής επαφής με τον κόσμο γύρω μας.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» του Ioanian TV, η Κλέλια μίλησε ανοιχτά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και για την αντισυμβατική της προσέγγιση στη ζωή αποκαλύπτοντας πως για 2 μήνες κάθε χρόνο, πραγματοποιούν τις διακοπές τους σε αυτή τη μαγευτική τοποθεσία. Ακολουθεί απόσπασμα από την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Σαμιώτη.

«Θα προσπαθήσω σθεναρά να της μεταδώσω ό,τι μπορώ να μεταδώσω. Δεν είμαι Θεός. Από κάποιο σημείο και πέρα τα πράγματα θα είναι στα χέρια της. Ελπίζω και ευελπιστώ ότι ο τρόπος που της δείχνω τη ζωή, της έχει μάθει πέντε πράγματα.

Πηγαίνοντας στη Γαύδο για δύο μήνες κάθε καλοκαίρι χωρίς τηλεόραση, διαδίκτυο ούτε καν τεχνητό φως και ρεύμα. Σβήνει λίγο το παιδί όλο αυτό το τεχνητό της κοινωνίας και μπαίνει μέσα στη φύση. Το οδηγώ προς τη φύση για να γίνει ένα με αυτή. Να μπορεί να επιστρέψει, να γιατρευτεί.

Προσπαθώ να της διδάξω τους δρόμους και τα μονοπάτια που αργότερα θα χρειαστεί να πάρει για να βρει τον εαυτό της, όταν θα χαθεί. Τα social media είναι ένα πανηγύρι. Εγώ δεν θέλω να μου βάζουν κανόνες, δεν μου αρέσει αλλά το μεγάλωμα του παιδιού θέλει κανόνες και όρια, για το ίδιο πάνω απ’ όλα, γιατί χαόνεται».

Η Κλέλια Ρένεση με νέο hair look στο πλευρό του αγαπημένου της συνοδοιπόρου, Manu Chao, στα Γιάννενα