Είχα 6 μπανάνες που είχαν αρχίσει να μαυρίζουν και δεν ήθελα να τις πετάξω. Και σκέφτηκα να τις βάλω στην κατάψυξη. Την επόμενη μέρα αποφάσισα να δοκιμάσω να κάνω παγωτό χωρίς να έχω κάποια συνταγή απλά και ουρανοκατέβατα, όπως οι περισσότερες συνταγές μου. Έκανα το λάθος να τις βάλω με την φλούδα ( σος τις ξεφλουδίζετε πρώτα και τις βάζετε σε σακουλάκι), οπότε πήρα 3 μπανάνες, τις ξεφλούδισα με το το ειδικό μηχάνημα, τις έκοψα όπως θα δείτε και πιο κάτω στις φωτογραφίες, και τις έβαλα στο multi και αφού γίνανε χυλός πρόσθεσα ένα κουταλάκι του γλυκού υγρή βανίλια και 3 κουταλιές της σούπας agave αντί για μέλι. Ξαναέδωσα μια ανακατωσιά με το multi και έβαλα τον χυλό σε ένα τάπερ. Τρώγεται και άμεσως μαλακό και δροσερό αλλά και μετά από 3 ώρες στην κατάψυξη και είναι θεϊκό! Τη δεύτερη μέρα ήταν ακόμα καλύτερο.
Την επόμενη μέρα είχα μαγειρέψει δύο άλλα φαγητά και μου είχε περισσέψει γάλα καρύδας αλλά και καραμέλα ( αυτή που είναι για banoffee). Οπότε πήρα τις άλλες 3 μπανάνες έκανα την ίδια διαδικασία με το multi και έβαλα το γάλα καρύδας και την καραμέλα και δεν έχω λόγια να σας περιγράψω τη νοστιμιά.