Πανεύκολη συνταγή για Capellini με μανιτάρια και blue cheese που θυμίζει την εποχή των 80s
Η απόλυτα πανεύκολη συνταγή για Capellini με μανιτάρια και blue cheese που θυμίζει την εποχή των 80s είναι αυτή
Είχα παρέα σπίτι και πεινάγανε και είπα να φτιάξω μια πολύ γρήγορη μακαρονάδα με ότι είχα εύκαιρο.
Πραγματικά βγήκε απόλυτη στην γεύση μας και την έφτιαξα σε λιγότερο από 10 λεπτά.
Τόσο το Blue Cheese όσο και τα ολόκληρα μανιτάρια ( κονσέρβας ) με ταξίδεψαν στην εποχή των 80s και μου ξύπνησαν παιδικές γεύσεις.
Θα χρειαστείτε
1 πακέτο μακαρόνια Capellini
1 κονσέρβα ολόκληρα μανιτάρια
1 κρεμμύδι shallot
1 κρέμα γάλακτος
Blue Cheese
Φρέσκο πιπέρι
1 κσ Βούτυρο
1κσ Ελαιόλαδο
80 γρ παρμεζάνα τριμμένη
Οδηγίες:
Σε μια κατσαρόλα βράζετε το νερό με αρκετό αλάτι μέχρι να κοχλάζει και ρίχνετε τα capellini για περίπου 3 λεπτά ( αν βάλετε άλλα ζυμαρικά διαβάστε τις οδηγίες).
Σε ένα τεφάλ τσιγαρίζετε το shallot με το βούτυρο και το ελαιόλαδο και ρίχνετε και τα μανιτάρια μόλις πάρει χρώμα το κρεμμύδι. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε πιπέρι, το Blue Cheese και την κρέμα γάλακτος και συνεχίζεται το ανακάτεμα. Ρίχνετε 2 κουταλιές της σούπας από το νερό που βράζει τα ζυμαρικά σας και προσθέστε τα Capellini κατευθείαν από την κατσαρόλα, πασπαλίζετε με πιπέρι και με την τριμμένη παρμεζάνα και καλή σας όρεξη..
Καλή επιτυχία
Μπορείτε να με βρείτε εδώ: