Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να τυλίγετε το φαγητό με αλουμινόχαρτο
MOTHERSBLOG.GR

Εσείς γνωρίζετε γιατί δεν πρέπει να τυλίγετε το φαγητό με αλουμινόχαρτο πριν το μαγειρέψετε;
Το αλουμινόχαρτο είναι από τα υλικά που χρησιμοποιούμε πολύ στη μαγειρική, συνήθως όταν πρόκειται να ψήσουμε κάποιο κρέας, ψάρι ή λαχανικό στο φούρνο. Ψήνοντας το φαγητό μέσα στο αλουμινόχαρτο, πετυχαίνουμε ένα βγει ζουμερό και καλοψημένο.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
Related
Bloggers
01
10