Η Ελλάδα το 2022: «Μυρίζουν» εκλογές - Τι λένε τα άστρα;

Το δεύτερο μέρος των εκτιμήσεων για την τύχη της Ελλάδος το 2022 έχει να κάνει κυρίως με πολιτικά ζητήματα
Ήδη «μυρίζουν» εκλογές και ο Απρίλιος είναι ο πρώτος μήνας που διεκδικεί με πολύ σοβαρές πιθανότητες τη διεξαγωγή τους. Ακολουθεί, ο Μάιος και φυσικά δεν αποκλείεται να έχουμε μια διπλή εκλογική αναμέτρηση, αν η πρώτη δεν αναδείξει κυβέρνηση.
Στη συνέχεια, η Νέα Σελήνη στις 30/5 παραπέμπει σε «λύσεις ανάγκης», που μπορεί να επιβληθούν από την συγκυρία ή/και ύστερα από έξωθεν πιέσεις.
Αντίθετα, εκείνη στις 29 Ιουνίου έχει έναν ανατρεπτικό χαρακτήρα, με κάποιες «παράδοξες» πολιτικές συγκλίσεις να κτίζουν νέες ισορροπίες.
Η συνέχεια πάντως αναμένεται ακόμη πιο απρόβλεπτη, αφού όπως έγραψα στο Α’ μέρος, η επερχόμενη κρίση θα αναδείξει νέα πρόσωπα και νέους φορείς, που σήμερα είτε δεν υπάρχουν είτε «υπολειτουργούν» στο πολιτικό σκηνικό. Υπάρχει εξ άλλου κι ένα ακόμη κλεισμένο εκλογικό ραντεβού μετά την Νέα Σελήνη της 20ης Φεβρουαρίου του 2023, παρότι κι εκεί διαφαίνεται μια αποτρεπτική παρέμβαση από το εξωτερικό.
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr