Η Selena Gomez πήρε βραβείο ως «Emilia Pérez» στις Κάννες -Stone & Moore στα highlights του Φεστιβάλ

Τζένη Ντεμιράι
Η Selena Gomez πήρε βραβείο ως «Emilia Pérez» στις Κάννες -Stone & Moore στα highlights του Φεστιβάλ
2024 Invision

Η Selena Gomez δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Zoe Saldaña, η οποία την ενημέρωσε ότι οι γυναίκες της Emilia Pérez βραβεύτηκαν όλες μαζί με το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας.

Η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή του χρόνου πραγματοποιήθηκε εντός του μήνα και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024 έφρασε στο τέλος του και μας χάρισε μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με τις ταινίες που δεν επιτρέπεται να χάσουμε φέτος.

Στο επίκεντρο του φεστιβάλ φυσικά στάθηκε για το ελληνικό κοινό η νίκη του Jesse Plemon, ο οποίος βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στην ταινία «Kinds of Kindness», την οποία σκηνοθετεί ο Γιώργος Λάνθιμος.

France Cannes 2024 Kinds of Kindness Red Carpet
Hong Chau, from left, Joe Alwyn, Willem Dafoe, Emma Stone, director Yorgos Lanthimos, Jesse Plemons, Margaret Qualley, Mamoudou Athie, and Hunter Schafer pose for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Kinds of Kindness' at the 77th international film festival, Cannes, southern France, Friday, May 17, 2024. (Photo by Andreea Alexandru/Invision/AP)2024 Invision

Εκτός από τον Plemon, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στάθηκε και η Selena Gomez, η οποία είχε την πιο τρυφερή αντίδραση όταν πληροφορήθηκε ότι έλαβε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της στην «Emilia Pérez».

Sunset μακιγιάζ ή cat eye look; Κάντο όπως η Selena Gomez στις Κάννες

France Cannes 2024 Emilia Perez Red Carpet
2024 Invision

Πώς έμαθε η Selena Gomez για το βραβείο

Σύμφωνα με το US Magazine, η 31χρονη Gomez δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Zoe Saldaña, η οποία την ενημέρωσε ότι οι γυναίκες της Emilia Pérez βραβεύτηκαν όλες μαζί με το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας. Η Gomez και η Saldaña μοιράζονται το βραβείο με την Karla Sofia Gascón και την Adriana Paz.

Η τραγουδίστρια έμαθε τα νέα ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, βρισκόταν στο Central Park και έκανε πικνίκ με φίλους όταν έλαβε το τηλεφώνημα. Η Gascón βρέθηκε στη Γαλλία για να παραλάβει την τιμή στην τελετή λήξης, όπου η Emilia Pérez κέρδισε επίσης το πολυπόθητο βραβείο της κριτικής επιτροπής.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ [το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών] και όλο το συμβούλιο», έγραψε η Gomez σε Instagram Story το Σάββατο 25 Μαΐου.

https://www.instagram.com/p/C7JbZ7kuTti/

Τα highlights που «έκλεψαν τις εντυπώσεις» στις Κάννες

Demi Moore

Η Demi Moore έγινε ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών. Όλα έγιναν στο φιλανθρωπικό γκαλά του amfAR Cinema Against AIDS, την Πέμπτη 23 Μαΐου. Εκεί η Moore προλόγιζε την εμφάνιση της Cher, όταν διαπίστωσε ότι ένας από τους θεατές δεν έδινε αρκετή προσοχή.

«Θα δούμε αν αυτή είναι η στιγμή που όλοι περιμέναμε», ακούγεται να λέει. «Απλά βεβαιώνομαι ότι είστε όλοι πραγματικά, πραγματικά μαζί μου. Γιατί αυτή η απίστευτη γυναίκα που πρόκειται να σας συστήσω, είναι νικήτρια Grammy, Όσκαρ και Emmy.», προσθέτει.

Έπειτα, διακόπτει για να απευθυνθεί στον θεατή, ο οποίος δεν έδειχνε τον απαραίτητο σεβασμό, λέγοντάς του εκνευρισμένη: «Είσαι εσύ νικητής Emmy; Εκεί πίσω στην αίθουσα; Δεν το νομίζω.»

Emma (Emily) Stone

Η πρωτοβουλία ενός ρεπόρτερ να αποκαλέσει την Emma Stone Emily αποτέλεσε ένα ακόμα highlight, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου στις 18 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024, ένας ρεπόρτερ απευθυνόμενος στη Stone την προσφώνησε «Emily», το οποίο είναι το πραγματικό της όνομα, με το οποίο συνεχίζουν έως και σήμερα να τη φωνάζουν οι κοντινοί της άνθρωποι.

Καθώς ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε αυτό το όνομα για να απευθυνθεί σε εκείνη και να τη ρωτήσει κάτι για την ταινία «Ιστορίες Καλοσύνης», η ηθοποιός χαμογέλασε και γυρνώντας προς το μέρος του Γιώργου Λάνθιμου που καθόταν δίπλα της, είπε: «Αυτό είναι το όνομά μου».

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP