Τα Do's και Dont's που πρέπει να ξέρεις για τις δύο συναυλίες που θα δώσουν οι Coldplay στην Αθήνα

Τα Do's και Dont's που πρέπει να ξέρεις για τις δύο συναυλίες που θα δώσουν οι Coldplay στην Αθήνα

Αν είσαι από τους τυχερούς που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ αυτό το Σαββατοκύριακο απολαμβάνοντας από κοντά τους Coldplay έχουμε όλες τις πληροφορίες για το τι επιτρέπεται να έχεις μαζί σου και τι όχι.

Οι Coldplay έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα ξεκινώντας τη νέα σειρά των ευρωπαϊκών περιοδειών τους από τη χώρα μας με δύο sold out συναυλίες, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Όσοι πρόλαβαν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους έγκαιρα θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία του θρυλικού, πλέον, υπερθεάματος «Music of the spheres».

https://www.instagram.com/p/C260MfFow1-/

Πιστοί ωστόσο, στην απόφασή τους να μειώσουν τους ρύπους των συναυλιών τους μετά το 2022, οι Coldplay έχουν ορισμένους κανόνες για να είναι όσο το δυνατον πιο φιλικές προς το περιβάλλον αλλά και προσβάσιμες οι συναυλίες τους.

Εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα επιτρέπονται και όσα δεν επιτρέπονται στις 2 συναυλίες που θα δώσουν στη χώρα μας.

ΤΑ DONT'S

Σύμφωνα λοιπόν, με τους διοργανωτές στη συναυλία των Coldplay:

Δεν επιτρέπεται σε κανένα σημείο του σταδίου η χρήση πλαστικών μιας χρήσης.

Δεν επιτρέπεται να έχεις γυάλινα ή μεταλλικά παγούρια και μπουκάλια.

Δεν πρέπει να έχεις μαζί σου backpacks και μεγάλες τσάντες.

Τα Do's

Αντίθετα, στη συναυλία των Coldplay θα:

Επιτρέπονται τσαντάκια "χιαστί", "μπανάνες" και τσάντες μεγέθους σελίδας χαρτιού Α4 (30cm X 21cm).

Επιτρέπονται επαναχρησιμοποιούμενα παγούρια, το οποία θα μπορείς να γεμίζεις από τις βρύσες πόσιμου νερού που θα υπάρχουν σε εμφανή σημεία.

Πρέπει να έχεις το εισιτήριο στο κινητό σου για να αποφευχθούν οι εκτυπώσεις.

Ήταν καλό να χρησιμοποιήσεις τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ποδήλατο ή και ηλεκτρικά πατίνια και να αποφύγεις το αυτοκίνητο.

https://www.instagram.com/p/C2kfhNRICMC/

Προσβασιμότητα

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω οι Coldplay θέλουν από τις συναυλίες τους να μην εξαιρείται και να μην αποκλείται κανένας, οπότε για τον σκοπό αυτό:

Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στις κερκίδες του σταδίου, ενώ κωφά και βαρήκοα άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν τις δονήσεις της μουσικής, μέσω των Subpacks -ηλεκτρικών γιλέκων- τα οποία θα τους προσφερθούν δωρεάν.

Κατά τη διάρκεια του live θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική και τη διεθνή νοηματική γλώσσα, ενώ πριν την έναρξη της συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί touch tour.

Tέλος, τυφλοί ή άτομα με μειωμένη όραση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια απτική ξενάγηση τόσο στη σκηνή όσο και στο backstage, ενώ σε μία από τις πιο κεντρικές εισόδους του σταδίου, θα λειτουργεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Ένα άνετο, ήσυχο δωμάτιο, στο οποίο όποιος θέλει,
μπορεί εκεί να ηρεμεί και να απομονωθεί από ήχους και πολυκοσμία.

Έξτρα πληροφορίες:

Τα LED wristbands (βραχιολάκια) που θα δοθούν, θα πρέπει να επιστραφούν μετά το τέλος της συναυλίας, καθώς είναι μέρος του show, είναι επαναχρησιμοποιούμενα και όχι αναμνηστικά.

Στα Bar της αρένας το κοινό θα εξυπηρετείται με τη χρήση POS.