Baywatch: Moment in the Sun: Το reunion των σταρ έγινε με δύο ηχηρές απουσίες

Πατούλια Κατερίνα
Baywatch: Moment in the Sun: Το reunion των σταρ έγινε με δύο ηχηρές απουσίες

Το νέο ντοκιμαντέρ Baywatch: Moment in the Sun έρχεται στο Hulu στις 28 Αυγούστου με δύο ηχηρές απουσίες από το πρωταγωνιστικό cast.

Το καστ της iconic σειράς του 1989 είναι ξανά μαζί. Οι ηθοποιοί του Baywatch συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στη Santa Monica της Καλιφόρνια για την προώθηση του ντοκιμαντέρ After Baywatch: Moment in the Sun.

To νέο ντοκιμαντέρ για το Baywatch

Οι Carmen Electra, Nicole Eggert, Alexandra Paul, Jeremy Jackson, Brandy Ledford, David Chokachi, Brande Roderick, Traci Bingham, Jaason Simmons, Erika Eleniak, Michael Bergin, Nancy Valen και Michael Newman ήταν μεταξύ των σταρ που έδωσαν το παρών, με δύο μεγάλες απώλειες.

Η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson), που έπαιξε τον C.J. Ο Πάρκερ στην σειρά απουσίαζε από την πρεμιέρα και το ίδιο συνέβηκ αι με τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ, που υποδύθηκε τον Μιτς Μπιούκαναν.

Στο ντοκιμαντέρ και στο reunion εμφανίστηκε η Carmen Electra, γνωστή για τον ρόλο της ως Lani McKenzie. Η 52χρονη έδειξε τι θα πει μεγαλώνω χωρίς να μεγαλώνω ενώ στην παρέα του Baywatch βρέθηκε και η Nicole Eggert, η οποία υποδύθηκε στη σειρά που προβλήθηκε ως το 2001 τη Σάμερ Κουίν.

Η 52χρονη εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι εν μέσω μάχης με τον καρκίνο του μαστού. Η ηθοποιός ανακοίνωσε τον Ιανουάριο του 2024 ότι διαγνώστηκε τον Δεκέμβριο του 2023 με καρκίνο του μαστού σταδίου 2.

Στην πρεμιέρα, η Έγκερτ είπε στο People ότι περιμένει τα επόμενα βήματα στη θεραπεία της.

«Είμαι καλά. Είμαι σε μια γκρίζα ζώνη και τελείωσα τη θεραπεία μου, περιμένοντας περισσότερες απεικονίσεις και ελπίζω ίσως να προχωρήσω σε μια χειρουργική επέμβαση».

Οι δύο μεγάλες απουσίες

Η Έγκερτ, η οποίος είναι παραγωγός στο ντοκιμαντέρ, πρόσθεσε:

LA Premiere of
Muriel Pearson, from left, Matthew Felker, Nicole Eggert, and David Sloan arrive at the premiere of "After Baywatch: Moment in the Sun" at The Bungalow Santa Monica on Monday, Aug. 26, 2024, in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

«Υπάρχει μεγάλη αναμονή σε όλο αυτό, και είναι κάτι που δεν είχα συνειδητοποιήσει πραγματικά και κανείς δεν μιλάει πραγματικά για αυτό. Αλλά η γκρίζα ζώνη είναι η πιο δύσκολη γιατί δεν ξέρεις τι συμβαίνει και απλά, όταν κάνεις θεραπεία. Ένιωθα ότι έκανα κάτι παραγωγικό, ένιωσα λοιπόν θετικά, και ήμουν εντάξει. Και τώρα που δεν κάνω τίποτα και περιμένω, δεν μπορώ».

Τα ντοκιμαντέρ για το "Baywatch" κάνει μια αναδρομή στην αγαπημένη εκπομπή που προβλήθηκε από το 1989 έως το 1999 με συνεντεύξεις από το καστ και βίντεο που δεν έχει ξαναδεί το κοινό.

Η 57χρονη Anderson που δεν έδωσε συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ, υποτίθεται πως θα εμφανιστεί σε συνέντευξη η οποία δεν έχει μεταδοθεί ποτέ ξανά και θα τονίζει μεταξύ άλλων:

baywatch555.jpg

«Είμαι πραγματικά περήφανη για όλα όσα έχω κάνει – σχεδόν».

https://www.instagram.com/p/C84sCuVp7fZ/

Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται «μια νοσταλγική και διορατική εξερεύνηση του «Baywatch», του πολιτιστικού φαινομένου που καθόρισε μια εποχή, και μια άνευ προηγουμένου ματιά στα αστέρια που έφεραν στη ζωή τους πιο διάσημους ναυαγοσώστες του κόσμου. Μέσα από δεκάδες νέες συνεντεύξεις του καστ και πλάνα που δεν έχεουμε ξαναδεί, αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πώς η σειρά αποτύπωσε τη story της παραλιακής κουλτούρας της Καλιφόρνια, έθεσε τα πρότυπα φυσικής ομορφιάς για μια ολόκληρη γενιά και αξιοποίησε το ρητό «του πουλάει το σεξ».

Ο αστέρας του Baywatch, David Hasselhoff δεν είναι μεταξύ της επιβεβαιωμένης λίστας των μελών του καστ που συμμετείχαν στα ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στο Hulu.

https://www.instagram.com/p/CgLV5EoLQfK/

O David Hasselhoff έγινε πρόσφατα παππούς για πρώτη φορά μιας και η μεγαλύτερη κόρη του, Taylor, που είναι παντρεμένη εδώ κι ενάμιση χρόνο με τον Madison Fiore, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο 72χρονος παππούς αποκάλυψε τη μεγάλη είδηση μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram στην οποία κρατάει στην αγκαλιά του τη νεογέννητη εγγονή του που πήρε το όνομα London Hasselhoff Fiore.

«Ένας παππούς που κλαίει. Είναι τέλεια WOW», έγραψε στην ανάρτησή του βάζοντας μια καρδιά και ολοκλήρωσε γράφοντας: «Είμαι τόσο ευλογημένος».

https://www.instagram.com/p/C-oJL8byB2n/