Η Ζέτα Θεοδωροπούλου άλλαξε προφίλ

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου άλλαξε προφίλ

Είναι μοντέλο, παρουσιάστρια και ένα κορίτσι που ετοιμάζεται να ανέβει  τα σκαλιά της εκκλησίας. Πως το κορίτσι αυτό που λέγεται Ζέτα Θεοδωροπούλου άφησε το κουνέλι της και έφτιαξε ένα σοβαρό προφίλ;

Προσπάθησα πολύ να φύγω από αυτό που γνώριζε ο κόσμος για μένα. Έκανα λάθη, έκανα φωτογραφήσεις αισθησιακές και δε το μετανιώνω. Ήταν η αρχή της καριέρας μου. Τώρα κάνω προσεκτικά βήματα και είμαι στο πλάι του συντρόφου μου. Αν μου κάνει πρόταση γάμου, θα παντρευτώ. Κοιτάζω την τηλεοπτική μου εκπομπή με τον Αλέξανδρο και τώρα που καλοκαιριάζει αρχίζουν τας γυρίσματα στις παραλίες και στα νησιά» μας λέει η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Κερδίζει τις εντυπώσεις τηλεοπτικά αλλά και στην πασαρέλα σε έκτακτες εμφανίσεις που κάνει όπως πριν από λίγες μέρες στη σχεδιάστρια Billi Joe. Πέρασε από τον χώρο του τραγουδιού, έκανε κινηματογραφικό χτύπημα στο «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» και ετοιμάζει μια καμπάνια διαφημιστική στο εξωτερικό για τον Ιούλιο. Πολυτάλαντη και σούπερ σέξι η Ζέτα δίνει απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους της. Είναι μόλις 23 ετών και έχει να δώσει πολλά αν της παρουσιαστούν ευκαιρίες.