50 χρόνια American Music Awards και η Jennifer Hudson με την Mariah Carey «έκλεψαν» την παράσταση

Γεωργία Βλαχοπούλου
50 χρόνια American Music Awards και η Jennifer Hudson με την Mariah Carey «έκλεψαν» την παράσταση

Τα American Music Awards γιόρτασαν τα 50 χρόνια του θεσμού με μια 2ωρη γιορτή αλλά χωρίς βραβεία. H Jennifer Hudson ερμήνευσε Whitney Houston και η Mariah Carey αποδείχθηκε «βασίλισσα» της βραδιάς.

Τα American Music Awards μπορεί να «επέστρεψαν» στις 6 Οκτωβρίου, όχι όμως με την καθιερωμένη απονομή βραβείων, αλλά με μια ειδική 2ωρη επέτειο γεμάτη μουσική και αφιερώματα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, αφού ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός γιόρτασε τα 50 χρόνια δημιουργίας του.

Ο Νίκος Βουρλιώτης λέει εδώ & χρόνια πως ο Diddy βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία Tupac - & όχι μόνο

Τα AMA's θα επιστρέψουν στην μορφή που τα ξέραμε τον Μάιο του 2025, δύο χρόνια δηλαδή μετά την τελευταία απονομή, αφού το 2023 πάλι δεν πραγματοποιήθηκαν επειδή συνέπεσαν με τα Billboard Αwards.

Η γιορτή των 50ων γενεθίων των AMAs λοιπόν, με παρουσιάστρια την Kate Hudson,

https://www.instagram.com/reel/DAzXR9ov4YZ/

συγκέντρωσε τα καλύτερα ποπ, ροκ, χιπ-χοπ, κάντρι και πολλά άλλα είδη μουσικής, προβάλλοντας την ποικιλομορφία και τη ζωντάνια της σύγχρονης μουσικής.

https://www.instagram.com/reel/DAzZTszvJvo/

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρική, με τους θαυμαστές, τους καλλιτέχνες και τους ειδικούς της μουσικής βιομηχανίας να περιμένουν με ανυπομονησία τις εκπλήξεις και τις μοναδικές εμφανίσεις της βραδιάς.

Δύο εμφανίσεις ξεχώρισαν ωστόσο, αυτή της Jennifer Hudson και αυτή της Μariah Carey.

H Jennifer Hudson συγκλόνισε ερμηνεύοντας Whitney Houston

Aνάμεσα στις διάφορες εμφανίσεις καλλιτεχνών που είδαμε, σίγουρα η μία που ξεχώρισε ήταν αυτή της ηθοποιού Jennifer Hudson, η οποία απέτισε φόρο τιμής στην Whitney Houston, ερμηνεύοντας το «I will always love you».

Φορώντας το La Roxx μαύρο μακρύ στράπλες λάτεξ φόρεμα με τη see through επένδυση, η οποία ήταν στολισμένη με κρύσταλλα και κατέληγε σε επίσης, λάτεξ μανίκια, η Jennifer Hudson για τρίτη φορά με τη φωνή της μάς μετέφερε με τον δικό της τρόπο στον κόσμο της Whitney Houston.

https://www.instagram.com/reel/DAzdVChM1ej/

Ήταν η 3η φορά που η 43χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός ερμήνευσε το ίδιο κομμάτι ως φόρο τιμής στην μεγάλη ερμηνεύτρια.

Πρώτα το είχε κάνει στα BET Honors του 2010 με την ίδια την Whitney Houston να βρίσκεται στο κοινό.

Και δύο χρόνια, μετά τον θάνατο της εμβληματικής καλλιτέχνιδας το 2012, η Jennifer Hudson ερμήνευσε με συγκινητικό τρόπο το «I Will Always Love You» στα 54α βραβεία Grammy - όπως άλλωστε είχε κάνει όλες τις φορές.

Η Whitney Houston ήταν από τους μεγαλύτερους νικητές στην ιστορία των AMA's, κερδίζοντας 22 βραβεία κατά τη διάρκεια της ζωής της και γι' αυτό η ερμηνεία της Hudson ήταν μία από τις πολύ συναισθηματικά φορτισμένες εμφανίσεις της ιδιαίτερης 50ης επετείου των AMAs.

Η «βασίλισσα» Mariah Carey

Mετά η Jennifer Hudson προλόγισε την Mariah Carey, η οποία ως απόλυτη diva μπήκε στη σκηνή του Microsoft Theater στο Los Angeles, περνώντας κάτω από το γιγάντιο και αστραφτερό ροζ μονόγραμμά της που βρισκόταν εκεί, για να τραγουδήσει το «We Belong Together», το τραγούδι της που βρισκόταν για 14 εβδομάδες στο Top 100 του Billboard.

Μπορεί να μην έδωσε το σύνθημα ακόμα για να ξεκινήσει η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων, όμως η «Mimi», όπως έγραψαν πολλοί και στα social media, τραγουδώντας live απέδειξε πόσο καθόλου τυχαία δεν ήταν η καριέρα της και πόσο της αξίζει ο τίτλος της «βασίλισσας των vocals».

DPG Network