Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι 3 εξωσωματικές μέχρι να αποκτήσει τον γιο της και η ζωή μετά τον χωρισμό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι 3 εξωσωματικές μέχρι να αποκτήσει τον γιο της και η ζωή μετά τον χωρισμό

«Οι γονείς δεν χωρίζουν ποτέ» είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου για το διαζύγιό της, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που είχε κάνει μέχρι να κρατήσει στα χέρια της τον γιο της.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μετά τα 14 χρόνια απουσίας από τηλεοπτικούς ρόλους - και το break με τη συμμετοχή της στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι - επέστρεψε στην τηλεόραση αυτή τη σεζόν με τον ιδιαίτερο ρόλο της Ευανθίας στις Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1.

Παρά το καλοστημένο της σχέδιο, η Φρόσω στις Ψυχοκόρες δίχασε το κοινό και κάνει ένα μεγάλο λάθος

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα λίγο πριν το φινάλε της σειράς, αποκάλυψε πως έχει ένα κοινό με την Ευανθία, τη δυσκολία στην απόκτηση ενός παιδιού. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός είχε κάνει 3 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να αποκτήσει τον - 6 ετών σήμερα - Κωνσταντίνο της. Δεν έχασε ποτέ την πίστη της όμως, και δεν το έβαλε κάτω.

Οι εξωσωματικές και η δύσκολη εγκυμοσύνη

«Με μια δυσκολία μεγάλη έφερα στη ζωή τον Κωνσταντίνο. Έκανα τρεις εξωσωματικές. Φυσικά υπήρξαν στιγμές στεναχώριας και απογοήτευσης, άλλα είμαι ένας άνθρωπος που δεν το βάζει ποτέ κάτω, τίποτα δεν τελειώνει. Με βοήθησε πολύ και η πίστη μου. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι κάθε μέρα στην εκκλησία. Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη, πιστεύω στον Θεό, προσεύχομαι με τον δικό μου τρόπο» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη συνέντευξή της.

Σε συνέντευξή της και πάλι στην εκπομπή Πάμε Δανάη! αλλά το 2023 η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε πει επίσης για τις εξωσωματικές:

«Είναι επώδυνη κατάσταση για τη γυναίκα γιατί αισθάνεται ότι αυτή φταίει. Το πέρασα κι εγώ, δεν το έβαλα κάτω με την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια, είπα δεν έχασα τον αγώνα, θα συνεχίσω. Είχα δώσει στον εαυτό μου το περιθώριο των τριών προσπαθειών. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Εγώ έκανα μέσα σε εννέα μήνες τρεις προσπάθειες γιατί είχα βάλει τον οργανισμό μου σε μια διαδικασία, ήταν σε μια ενεργοποίηση και είπα δεν πρέπει να το αφήσω. Δε θα ξαναδοκίμαζα τέταρτη φορά, γι’ αυτό δεν έκανα και δεύτερο παιδάκι».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου γιόρτασε τα 46α της γενέθλια και η πιο ξεχωριστή ευχή ήρθε από τη «ψυχοκόρη» της

https://www.instagram.com/p/CbFB7NvObvO/

Η ηθοποιός όμως, ταλαιπωρήθηκε όπως είχε αποκαλύψει το 2023 και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δύο μήνες, έκανα διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, έκανα ινσουλίνες, έπαθα αποκόλληση. Το χειρότερο με την εγκυμοσύνη μου ήταν ότι πήγα στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχανα το παιδί.

https://www.instagram.com/p/CmmdFTPLn9K/

Ο χωρισμός της Μαρίνας Ασλάνογλου από τον Δημοσθένη Πέππα

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον δικηγόρο - και μπαμπά του γιου της - Δημοσθένη Πέππα. Όπως είπε η ίδια στη συνέντευξη που προβλήθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «οι γονείς δεν χωρίζουν ποτέ» και αυτό είναι που θέλουν να καταλάβει και ο Κωνσταντίνος.

«Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο, αρκεί να δίνεις προτεραιότητα στο παιδί. Αυτό που εξήγησα κι εγώ στον Κωνσταντίνο και ξέρουμε μεταξύ μας με τον Δήμο είναι ότι οι γονείς δεν χωρίζουν ποτέ, χωρίζει το ζευγάρι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι μένουμε σε διαφορετικά σπίτια» είπε η ηθοποιός για τη «ζωή» μετά τον χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/BnMOVl7HVFQ/

Tα πλάνα της Μαρίνας Ασλάνογλου για τη νέα σεζόν

Η ηθοποιός ανέφερε πως και τη νέα σεζόν - παρότι δεν μπορεί να πει περισσότερες λεπτομέρειες - απ' ότι δείχνουν τα πράγματα θα κάνει και πάλι τηλεόραση, ενώ όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν θα συμμετέχει σε κάποια θεατρική παράσταση, αφού προτεραιότητα έχει ο γιος της και το να περάσουν λίγο παραπάνω χρόνο μαζί.

«Αποφάσισα μετά από πολλά πολλά χρόνια να μην κάνω θέατρο - τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν - να κάτσω με τον γιο μου, να έχω ελεύθερο Σαββατοκύριακο, που για μας είναι πολυτέλεια» δήλωσε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CA7jaNYJ2Hw/