Η Μαρία Ηλιάκη έχει γενέθλια! Οι ευχές και το νέο video με την κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρία Ηλιάκη έχει γενέθλια! Οι ευχές και το νέο video με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη γιορτάζει τα γενέθλιά της και δέχεται ευχές από αγαπημένα πρόσωπα. Το νέο video με την 3 ετών κόρη της.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Μαρία Ηλιάκη καθώς γιορτάζει τα 47α γενέθλιά της και δείχνει πιο πλήρης από κάθε άλλη χρονιά.

Φέτος η παρουσιάστρια αφιερώθηκε πλήρως στην κόρη της και προσπαθεί να απολαμβάνει ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές μαζί με τον Στέλιο Μανουσάκη και την 3χρονη Κατερίνα.

Η δύναμη της Μαρίας Ηλιάκη είναι η Κατερίνα και σήμερα γίνεται 3: Όλες οι στιγμές μαμάς - κόρης

Η Μαρία Ηλιάκη έχει γενέθλια και έχει στη ζωή της όλα όσα ήθελε

Από νωρίς το πρωί η δημοφιλής παρουσιάστρια δέχεται ευχές από φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, τις οποίες και έκανε repost στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Screenshot-2024-06-26-125001.png

H ίδια είναι άλλωστε πολύ ενεργή στα social media με τον λογαριασμό της στο Instagram να απαριθμεί σήμερα 591 χιλιάδες followers.

Screenshot-2024-06-26-121439.png

Πριν από μερικές ώρες η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα quote όλο νόημα στα Instagram-stories της το οποίο έγραφε: «Όλα όσα ήθελε ήταν τα πάντα».

Screenshot-2024-06-26-113929.png

Το απόγευμα η ίδια πρόσθεσε ένα βίντεο όπου την βλέπουμε να σβήνει κεράκια με τον αριθμό 47 και να γράφει «Χρόνια μου πολλά. Να με χαίρεστε».

https://www.instagram.com/reel/C8roK36iRYG/

Το απόγευμα της Τρίτης (25/06) η Μαρία Ηλιάκη και η κόρη της επισκέφθηκαν τον Στέλιο Μανουσάκη στο ιατρείο του με την παρουσιάστρια να μοιράζεται ένα απολαυστικό video.

Ηλιάκη-Μανουσάκης γιορτάζουν 6 χρόνια μαζί με μια σπάνια photo και την πιο γλυκιά παραδοχή

H μικρή Κατερίνα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το ιατρείο του μπαμπά της και όπως είπε στην κάμερα όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει γυναικολόγος.

Screenshot-2024-06-26-113831.png

Στις 1 Ιουνίου η παρουσιάστρια και ο Στέλιος Μανουσάκης γιόρτασαν τα τρίτα γενέθλια της μικρής τους πριγκίπισσας με την Μαρία Ηλιάκη να κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στην οποία έγραψε: «Παιδί μου υπέροχο και καλόψυχο💚είσαι η δύναμη μου. Χρόνια πολλά κόρη μου αγαπημένη 🩷με κάνεις κάθε μέρα όλο και πιο ευτυχισμένη».

https://www.instagram.com/p/C7oeYjvCWlc/

Η Μαρία Ηλιάκη είπε τι την δυσκολεύει περισσότερο στο να είναι μαμά και πιθανότατα θα ταυτιστείς

Μέσα από παλαιότερο Q&A η Μαρία Ηλιάκη είχε μιλήσει για το πώς ο ερχομός ενός παιδιού επηρεάζει τη σχέση του ζευγαριού τονίζοντας: «Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα. Εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι».

Η διατροφή και τα μυστικά ομορφιάς της Μαρίας Ηλιάκη

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο «ΕΓΩ!Weekly» η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει δοκιμάσει το botox ωστόσο δεν έμεινε ικανοποιημένη.

«Το δοκίμασα μια φορά πριν από δύο χρόνια και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν θα ήθελα να ξανακάνω. Αισθανόμουν διαρκώς «τσιτωμένη». Προτιμώ τις μεσοθεραπείες και μια καινούρια μέθοδο με οξυγόνο», εξήγησε η Μαρία Ηλιάκη.

Μετά τον τοκετό η 47χρονη ξαναβρήκε πολύ γρήγορα τις αναλογίες της και παραμένει ένα πολύ υγιές πρότυπο. Το κεφίρ είναι ένα από τα αγαπημένα της σνακ ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας η ίδια έχει εξηγήσει πως καταναλώνει 4-5 υγιεινά γεύματα, αποφεύγοντας παράλληλα το αλκοόλ και τη ζάχαρη.

«Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Όταν πήγα να τσεκάρω τη διατροφή μου και τι πρέπει να αλλάξω γιατί είχα φοβερές υπνηλίες μετά το φαγητό, έκανα κάποιες εξετάσεις και βρήκαμε ότι έχω ένα θέμα με το πώς μεταβολίζω τη ζάχαρη. Μου είπε ότι το πιο σωστό είναι να τη σταματήσω. Τι σημαίνει κόβω τη ζάχαρη; Δεν σημαίνει ότι 365 ημέρες δεν θα φάω καθόλου ζάχαρη. Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά και η αλήθεια είναι ότι απέχω και από τα γλυκά», είχε εξομολογηθεί η Μαρία Ηλιάκη.

Πηγή κεντρικής: marakiiliaki