Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου επέστρεψαν στη Σύρο της καρδιάς τους και η κόρη τους είναι η μεγάλη σταρ

Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου επέστρεψαν στη Σύρο της καρδιάς τους και η κόρη τους είναι η μεγάλη σταρ

«Στην όμορφη Σύρα 3 κούκλοι»! Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου επέστρεψαν στη Σύρο της καρδιάς τους και η κόρη τους, που σύντομα θα βαπτιστεί, είναι η μεγάλη star των διακοπών τους.

Στην αγαπημένη τους Σύρο, το νησί στο οποίο παιρνούν τα καλοκαίρια της ζωής τους, στο νησί που παντρεύτηκαν στις 7 Αυγούστου 2021, στο νησί που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί, εκεί επέστρεψαν οι ηθοποιοί Γιώργος Παπαγεωργίου και Δανάη Μιχαλάκη.

Στη Σύρο με την κόρη τους

Mετά την τηλεοπτική παραλία, η Μιχαλάκη επέστρεψε στην παραλία και κάνει τα πρώτα μπάνια με την 8 μηνών κόρη της. Ήταν άλλωστε 7 Αυγούστου, ανήμερα στην γιορτή της, όταν η Δανάη αποκάλυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα της και μίλησε για το θαύμα που περίμενε.

Οκτώ μήνες μετά τον τοκετό και περίπου έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι των ηθοποιών αναμένεται να γιορτάσει σύντομα, συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου την επέτειο για τα δύο χρόνια γάμου του.

Κι ενώ η μαμά Δανάη έχει ποζάρει ήδη στο Instagram account της με την κόρη της, ήταν ο μπαμπάς Γιώργος εκείνος που πόζαρε με την κόρη του στο ηλιοβασίλεμα και ενθουσίασε τους θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός με μόνο σχόλιο ένα emoji παπάκι ποζάρει με την 8 μηνών κόρη του το μικρό το Παπαγιωργάκη που μεγάλωσε πολύ.

https://www.instagram.com/p/C9urZ5ZIIV8/

Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και μας έδειξαν πόσο μεγάλωσε η κόρη τους

Πότε θα γίνει η βάπτιση

O Γιώργος Μιχαλάκης, ο μπαμπάς της ηθοποιού, αποκάλυψε πως η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, έχουν επιλέξει το όνομα που θα πάρει η κόρη τους, αλλά δεν θα το ανακοινώσουν ενώ έχουν κανονίσει και την βάπτιση που θα είναι κι αυτή έκπληξη:

Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα αποφασίσει και θα οργανώσει το ζευγάρι. Μας έχουν πει ότι θα είναι έκπληξη. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία. Τα παιδιά έχουν επιλέξει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη», είπε χαρακτηριστικά ο ευτυχής παππούς που ήταν εκείνος που είχε αποκαλύψει και το φύλο του μωρού που περίμενε η κόρη του. Μένει να δούμε αν το 7 Αυγούστου, θα τηρηθεί ως guest ημερομηνία και για την βάπτιση.

https://www.instagram.com/p/C9uiFM8q4xh/

Mιλώντας στο «Γκαράζ», το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλίου, η Μιχαλάκη είχε πει για τη μητρότητα:

«Νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα και εγώ με την κόρη μου. Δεν είναι τυχαίο που λένε “τώρα είμαι σε άλλον κόσμο”. Νιώθω ότι είμαι στον δικό της κόσμο αυτή τη στιγμή. Όσο μεγαλώνει και μαθαίνει και εγώ θα είμαι στην ίδια φάση. Ναι μεν πρέπει να της μάθω αλλά και εκείνη θα μου μάθει. Νιώθω σαν να το έκανα πάντα. Ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Είμαι τρελά ερωτευμένη, είμαι τρελαμένη».

https://www.instagram.com/p/C9rdfy_qbaJ/

Μετά τη γέννηση της κόρης του, ο Παπαγεωργίου είχε γράψει χαρακτηριστικά;

«Οταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κατι βαθύτερο.

Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλινομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφια του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες.

Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου».

https://www.instagram.com/p/C0O04bmIW4L/

Δανάη Μιχαλάκη: Αυτό είναι το αγαπημένο της καλοκαιρινό χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα