Τα γενέθλια της κολλητής της επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για να πει το πιο ουσιαστικό «σ' αγαπάω»

Τα γενέθλια της κολλητής της επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για να πει το πιο ουσιαστικό «σ' αγαπάω»

Η φωτογραφία που ανέβασε ο 35χρονος επιχειρηματίας μαρτυρά πολλά για τη σχέση τους. 

Εδώ και λίγο καιρό, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή. Μετά τις αποδράσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στα γενέθλια της κολλητής φίλης της Κατερίνας, Χριστίνας Στεφανίδη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το τηλεπαιχνίδι Super Deal.

Η ερωτική εξομολόγηση της Καινούργιου στο ποστ του Παναγιώτη Κουτσουμπή και η αντίδρασή του

Η νέα κοινή εμφάνιση μαρτυρά πως η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και αν και το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση, οι κοινές τους εμφανίσεις μιλούν από μόνες τους. Πράγματι, η παρουσία του 35χρονου στα γενέθλια δείχνει ότι η σχέση του με την Κατερίνα είναι σοβαρή και ότι έχει την έγκριση του στενού της κύκλου.

Μέχρι στιγμής, η Κατερίνα δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση της σε κάποια συνέντευξη ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις και η παρουσία του Παναγιώτη σε σημαντικές στιγμές της ζωής της δείχνουν ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από ένα απλό φλερτ. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου είδαμε και το πρώτο repost του επιχειρηματία σε κοινή τρυφερή τους φωτογραφία.

450546231_1441917510534531_7734583253613280719_n.jpg

Μετά από φήμες και αινιγματικές αναρτήσεις, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε με τον τρόπο της στα social media τη σχέση της με τον νεαρό επιχειρηματία μέσα από κοινές φωτογραφίες και τρυφερά σχόλια. Το ζευγάρι απόλαυσε ρομαντικές αποδράσεις σε Αίγινα, Πάρο και Παρίσι, μοιράζοντας στιγμιότυπα ευτυχίας με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η Κατερίνα Καινούργιου, γνωστή για την ειλικρίνεια και την αμεσότητά της, δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της για τον σύντροφό της, σχολιάζοντας σε μια φωτογραφία του: «Μαζί σου είναι διαφορετικά».

Παναγιώτης Κουτσουμπής: Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου στον νέο της αγαπημένο και η έξοδος

Πολλοί είναι οι followers της που την ακολουθούν εδώ και χρόνια και θέλουν να τη δούνε ευτυχισμένη. Μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ο Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι ο πρώτος άνθρωπος που η Κατερίνα έχει εμπιστευτεί, ωστόσο από τα social media δεν λείπουν και τα τοξικά σχόλια.

Μια φιλία που αντέχει στον χρόνο

Η Χριστίνα Στεφανίδη η οποία ασχολείται πλέον με την υποκριτική, είναι στενή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου εδώ και πολλά χρόνια. Η 39χρονη παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για τη φιλία της με τη Χριστίνα, την οποία θεωρεί έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της. Η λεζάντα στην κοινή τους φωτογραφία από το πάρτι για τα γενέθλια «έκρυβε» και το πιο ουσιαστικό «σ'αγαπάω».

«Χρόνια πολλά υπέροχο …ταλαντούχο πλάσμα μου … Σου αξίζει η κορυφή !!!!✨ @christina_stefanidiΣ ΑΓΑΠΑΩ …♥️τόσα χρόνια μαζί !!
#feelingblessed #friendshipgoals 👯‍♀️».

https://www.instagram.com/p/C9x83vaIKso/