Πέρασε τελικό με ένα άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου: Είχε για «γούρι» μαζί του την αδερφή του Κατερίνα

Πέρασε τελικό με ένα άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου: Είχε για «γούρι» μαζί του την αδερφή του Κατερίνα

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου με ένα άλμα του πέρασε στον τελικό και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον αγώνα της Τρίτης.

Ο είναι ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο και κατάφερε να το αποδείξει και αυτή φορά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε μια εξαιρετική εμφάνιση στο προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και προκρίθηκε στον τελικό με το πρώτο του άλμα. Ο Έλληνας πρωταθλητής «πέταξε» 8 μέτρα 32 εκατοστά (το όριο είναι 8,15μ) και έγινε ο πρώτος που πήρε εύκολα εισιτήριο για την κούρσα των μεταλλίων.

Ο Τεντόγλου πρωταθλητής Ευρώπης και στο Twitter/X αποθέωσαν ξανά την απλότητα στις δηλώσεις του

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και είναι διαχρονικό φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 21:15 την Τρίτη 8 Αυγούστου και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Σημειώνεται, ότι σε περίπτωση που ο Τεντόγλου κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της ερχόμενης Τρίτης, θα γίνει ο μόλις δεύτερος αθλητής στην Ιστορία, που θα έχει δύο διαδοχικά χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια, μετά τον αξεπέραστο Αμερικανό, Καρλ Λιούϊς!

Μετά την πρόκρισή του o Μίλτος Τεντόγλου είπε σε δηλώσεις τους:

«Το στάδιο είναι πολύ καλό. Είχε λίγο κρύο για μένα. Έλληνες είμαστε, έχει πολλή ζέστη στην Ελλάδα. Είχε και αντίθετο άνεμο. Εντάξει, για μένα δεν ήταν κάτι να κάνω 8,15μ. και 8,30μ. Μπορώ να πηδήξω πάρα πολύ παραπάνω, ήταν κάτι πολύ απλό για μένα σήμερα. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Θα δούμε σε δύο μέρες», είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την πρόκρισή του.

«Αυτά που λένε ότι είναι 2% καλύτερο δεν νομίζω να ισχύει. Νομίζω ότι είναι παπατζιλίκια. Εμένα με βολεύουν αυτά τα στάδια που έχουν τσιμέντο και από πάνω ταρτάν. Μοιάζει με αυτό του Τόκιο, απλά είναι σε άλλο χρόνο. Νιώθω καλύτερα σε τέτοιου είδους στάδια, γιατί τρέχω καλύτερα, πατάω καλύτερα, έχω καλύτερη επαφή με το έδαφος.»

Θερμός υποστηρικτής η αδερφή του Κατερίνα

Eίχε για γούρι και την αδερφή του , την Κατερίνα. Η ίδια βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι για χάρη των Ολυμπιακών Αγώνων και φυσικά του αδερφού της. Την ώρα του αγωνίσματος ήταν και η ίδια στο γήπεδο και μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία το στάδιο λίγο πριν ξεκινήσει ο αδερφός της.

Όπως θα δει και στη φωτογραφία η αδερφή του Μίλτου Τεντόγλου, Κατερίνα Τεντόγλου έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί και μάλιστα τον φωνάζει χαϊδευτικά «Μιλτάκη».

https://www.instagram.com/p/C9KssImMTU8/

Στη δημοσίευση που έκανε του ευχήθηκε καλή επιτυχία με το σήμα της νίκης. Όπως φάνηκε και στη συνέχεια το ταλέντο του Μίλτου Τεντογλου και η θετική ενέργεια της αδερφής του έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να περιμένουμε!

Δες εδώ τη φωτογραφία

453586593_1406923393307451_8452033003258095229_n-(1).jpg

Η Ρούλα Κορομηλά υποκλίθηκε στη δύναμη του αθλητή

Η Ρούλα Κορομηλά μετά τη θεαματική νίκη του Μίλτου Τεντόγλου θέλησε να ανεβάσει ένα στόρι με μια φωτογραφία του αθλητή από τις δηλώσεις που έκανε μετά την πρόκρισή του και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είδωλο! Εγώ ένα μετάλλειο ήρθα να πάρω και θα φύγω πες τους Μίλτο»

Με αυτό τον τρόπο η παρουσιάστρια όχι μόνο θέλησε να συγχαρεί τον κορυφαίο αθλητή αλλά και να τονίσει την απλότητα αλλά και τη δύναμή του αφού «το να πάρει το μεταλλείο και να φύγει», για εκείνον φαίνεται κάτι απλό.

453456084_1015702453325069_27020481267389397_n.jpg

Ο Μίλτος Τετνόγλου έγινε το no 1 trend και στο Χ

Φυσικά όπως ήταν λογικό οι επιδόσεις αλλά και η στάση του πρωταθλητή δεν πέρασαν απαρατήρητες ούτε και στο Χ. Το εντυπωσιακό άλμα του που τον έφερε στον τελικό αλλά και η τρομερή αμεσότητα και άνεση στις δηλώσεις του μετά έκανε τους χρήστες να γράψουν τα πιο επικά σχόλια για τον έναν και μοναδικό #Τεντόγλου!

Δες εδώ κάποιες από τις αναρτήσεις των χρηστών: