Ο Brad Pitt και ο George Clooney φωτογραφήθηκαν μαζί για το GQ και τα λόγια είναι περιττά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Brad Pitt και ο George Clooney φωτογραφήθηκαν μαζί για το GQ και τα λόγια είναι περιττά

Οι δύο κολλητοί του Hollywood, ο Βrad Pitt και ο George Clooney, με αφορμή τη νέα τους ταινία, έδωσαν κοινή συνέντευξη στο GQ μιλώντας για τα χρόνια που περνούν αλλά και για το αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Μία φίλια 30 χρόνων και μια ακόμη ταινία ενώνουν τον Brad Pitt και τον George Clooney.

Ο George Clooney μοιράστηκε το απόλυτο trick για γονείς που εφαρμόζει στα δίδυμα παιδιά του

Δύο από τους αντικειμενικά πιο γοητευτικούς και διάσημους άντρες του Hollywood μετά από 18 χρόνια και το Burn After Reading, θα βρεθούν ξανά στη μεγάλη οθόνη τον Σεπτέμβριο, στην ταινία Wolfs.

Mε αφορμή το κοινό τους επαγγελματικό βήμα, οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του GQ Σεπτεμβρίου, ενώ μίλησαν για τη φιλία τους, για το αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους αλλά και το πώς νιώθουν που μεγαλώνουν. Ο George Clooney μάλιστα, έδωσε και μια συμβουλή στον κατά 3 χρόνια μικρότερό του, Brad.

Tα επικά σχόλια για το κοινό εξώφυλλο

Οι εικόνες από το εξώφυλλο αλλά και τη συνολική φωτογράφηση που έκαναν οι δύο άντρες και δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του GQ στο Instagram απέδειξαν πως οι δύο άντρες είναι σαν το καλό κρασί, όσο μεγαλώνουν τόσο πιο εντυπωσιακοί είναι.

Όσο λάμψη έχουν οι πόζες τους, άλλο τόσο αυθεντικότητα αποπνέουν δημιουργώντας ένα πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/C-m8X5oNWhU/

Δίκαια τα σχόλια στην ανάρτηση αυτή ήταν αποθεωτικά με λέξεις όπως το iconic, θρυλικό και μνημειώδες να μην σταματούν.

Η φωτογράφιση έγινε από τον φωτογράφο Sølve Sundsbø, στο Miraval, την εντυπωσιακή βίλα του Pitt στην Γαλλία, που είχε αγοραστεί από τον ίδιο και την Angelina Jolie το 2011.

Αν και το 2021 η Jolie πούλησε το μερίδιό της, η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε έντονη δικαστική διαμάχη. Ο Clooney διαθέτει επίσης ένα σπίτι κοντά στην περιοχή, το οποίο αγόρασε πριν από τρία χρόνια.

Όσον αφορά τα μαλλιά των δύο ηθοποιών αυτά τα επιμελήθηκε ο Έλληνας κομμωτής που κάνει καριέρα στην Αμερική, Δημήτρης Γιαννέτος, ενώ τα outfits που επιλέχθηκαν για την φωτογράφηση ήταν Tom Ford.

https://www.instagram.com/reel/C-m-q3CvI4b/

Η ηλικία και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκαν ο Brad Pitt και ο George Clooney ήταν και το πώς αισθάνονται τώρα που μεγαλώνουν, αφού και οι δύο βρίσκονται στην δεκαετία των 60. Ο μεν Brad Pitt έκλεισε τα 60, ενώ ο George Clooney, όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι 63.

«Με κάνει να γελάω. Όταν έκλεισα τα 60, η γυναίκα μου και εγώ είχαμε ένα ωραίο δείπνο. Μιλούσαμε και είπα "Κοίτα, είμαι 60". Τώρα είμαι 63. Και είπα: "Λοιπόν, άκου πώς έχει το πράγμα, μπορώ ακόμα να παίζω μπάσκετ με τα παιδιά. Μπορώ ακόμα να κάνω παρέα, να κάνω πολλά πράγματα. Σωματικά, είμαι ακόμα σε πολύ καλή φόρμα". Αλλά δεν έχει σημασία πόσες μπάρες δημητριακών τρώω. Σε 20 χρόνια, θα είμαι 80. Και αυτό είναι ένα διαφορετικό νούμερο. Αυτός είναι ένας πραγματικός αριθμός όπου τα οστά σου είναι εύθραυστα και η μυϊκή σου μάζα έχει χαθεί. Οπότε τα πράγματα αλλάζουν. Οπότε αυτά τα επόμενα 20 χρόνια πρέπει πραγματικά να επικεντρωθούμε όχι μόνο στη δουλειά, αν και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει επίσης να επικεντρωθούμε στη ζωή», είπε ο George Clooney για το πώς αισθάνεται που είναι στη δεκαετία των 60.

O Βrad Pitt από την άλλη συμπλήρωσε: «Αρχίζεις να καταλαβαίνεις αυτή την ιδέα της θνητότητας και ότι είναι κάτι με το οποίο όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Απλώς το συνειδητοποιείς περισσότερο».

George Clooney; Brad Pitt

Όσον αφορά το αν υπάρχει ή υπήρχε στα 90's ανταγωνισμός ανάμεσά τους οι δύο ηθοποιοί είπαν πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει πλέον. Ναι μεν υπήρχε ανταγωνισμός αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια.

Ο Brad Pitt μάλιστα, ανέφερε πως ίσως να μην είχε καταφέρει όσα κατάφερε εάν δεν υπήρχε ένας George Clooney από δίπλα του.

Απλώς λέω ότι έχουμε ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Όπως η ανταγωνιστικότητα που θα είχε ένας αθλητής. Και το βλέπω στα περισσότερα από τα παιδιά που είναι γύρω. Είστε περήφανοι για αυτό που κάνετε, θέλετε να λειτουργεί πραγματικά, πραγματικά. Αλλά την ίδια στιγμή, αν δεν είχα έναν Τζορτζ Κλούνεϊ στη ζωή μου, δεν ξέρω ότι θα είχα φτάσει σε ορισμένα επίπεδα. Γιατί σε εμπνέει να συνεχίσεις.

Brad Pitt; George Clooney