Ο A$AP Rocky είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για το μεγάλωμα των παιδιών τους με τη Rihanna

Ο A$AP Rocky είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για το μεγάλωμα των παιδιών τους με τη Rihanna

Ο A$AP Rocky αποκαλύπτει πώς φροντίζει τους γιους που έχει αποκτήσει με την  Rihanna για να έχουν φυσιολογικά παιδικά χρόνια.

Ο A$AP Rocky και η Rihanna έχουν αποκτήσει μαζί δύο πανέμορφα παιδιά τον RZA, που είναι 2 ετών, και τον Riot Rose, που θα γίνει σε λίγο 12 μηνών

Μιλώντας στο Billboard για το εξώφυλλο του Σεπτεμβρίου, ο 35χρονος ράπερ απέρριψε την ιδέα ότι τα παιδιά του δεν θα μπορούσαν να ζήσουν την ίδια παιδική ηλικία που ζούσε εκείνος.

Ο Rocky, είναι γεννημένος ως Rakim Mayers και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Χάρλεμ ενώ επέστρεψε στη γειτονιά του που την έδειξε μέσα σε βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο TikTok του Billboard.

Η νέα φωτογράφιση της Rihanna στο «Perfect» μας χάρισε έμπνευση για το πιο chic χτένισμα

«Ναι το μπορούν», είπε ο Ρόκι για τα παιδιά που έζησαν μια φυσιολογική παιδική ηλικία παρόλο που είχαν διάσημους γονείς. «Φίλε, άσε με να σου δείξω τον μικρό RZA χθες το βράδυ».

Στη συνέχεια, ο ράπερ τράβηξε ένα βίντεο με τον 2χρονο γιο του, RZA, να περπατά και να παίζει σε έναν δρόμο στο SoHo.

«Είναι όλοι άνθρωποι. Είναι ανθρώπινα όντα», πρόσθεσε.

1248111697.webp

Ο Rocky μεγαλώνει με πολλή αγάπη τους γιους του RZA και Riot Rose, με τη σύντροφό του Rihanna. Είναι ένα ζευγάρι το οποίο μετρά πολλά χρόνια μαζί.

Στην ίδια συνέντευξη, ο ράπερ του «Praise the Lord» μοιράστηκε ότι, αν και είναι γνωστός για το μουσικό του γούστο, δεν ταίριαζε αρκετά με τα παιδιά του.

«Αυτό με τρελαίνει!» είπε χαριτολογώντας για το δημοφιλές παιδικό καρτούν Cocomelon που βλέπουν οι γιοι του. «Μην πεις στο κορίτσι μου ότι το είπα αυτό (Rihanna)»

«Είναι τρελό πώς βρίσκουμε ισορροπία με τα χαοτικά προγράμματά μας. Η σχέση μας όμως πηγαίνει τέλεια», είπε.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο τέλειο άτομο γιατί όταν τα προγράμματα είναι περίεργα, το καταλαβαίνει πολύ. Και όταν το πρόγραμμα απελευθερωθεί, τότε είναι που μπορείτε να περάσετε τον περισσότερο χρόνο μαζί. Όλα είναι κατανόηση και συμβατότητα».

Η Rihanna στο Interview πιο μαμά από ποτέ! Το στήθος που θέλει να φτιάξει και το όνειρο μιας κόρης

Την Ημέρα του Πατέρα φέτος, ο Rocky και οι δύο γιοι του πρωταγωνίστησαν στην καμπάνια του Bottega Veneta «Portraits of Fatherhood»

Η ασπρόμαυρη σειρά φωτογραφιών έδειχνε γλυκές στιγμές ανάμεσα στον μπαμπά και τους γιους του σε ένα ζεστό, σπιτικό περιβάλλον. Και τα δύο νήπια φορούσαν ρούχα που έγραφαν «καλύτερος μπαμπάς» στο πίσω μέρος της καρδιάς.