Η Ελένη Μενεγάκη νιώθει «περήφανη» δίπλα στον γιο της: To σχόλιο της νονάς, Νατάσας Θεοδωρίδου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Μενεγάκη νιώθει «περήφανη» δίπλα στον γιο της: To σχόλιο της νονάς, Νατάσας Θεοδωρίδου

Τελικά ήταν ειδική η σημερινή μέρα για τον Άγγελο και η παρουσιάστρια δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες ή απλά ήθελε να δείξει πόσο «κουκουβάγια» μαμά είναι;

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές της το καλοκαίρι, ανακοίνωσε πως δεν θα επιστρέψει αυτη τη σεζόν μέσα από κάποια καθημερινή εκπομπή, αφήνοντας έτσι τους περισσότερους να καταλάβουν πως η ίδια θα επιλέξει ίσως να κάνει κάτι εβδομαδιαίο - ίσως και το talk show που χρόνια ήθελε.

Η «ηχηρή» επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram και τι «μαρτυρούν» οι φωτογραφίες από τα Άχλα

Μέχρι στιγμής πάντως, η ίδια φαίνεται πως απολαμβάνει τις στιγμές δίπλα στην οικογένειά της και κάπως έτσι δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες της με τον γιο της, τον Άγγελο από τις διακοπές τους στα Άχλα.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Άγγελο και το σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου

«Έναν τον έχω αλλά κάνει για πολλούς! Ο γιος μου που με κάνει ευτυχισμένη και περήφανη κάθε μέρα!», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της με τον Άγγελο.

Κάπου εκεί ωστόσο, οι followers της μάλλον μπερδεύτηκαν και νόμιζαν πως η Ελένη Μενεγάκη έκανε αυτή την ανάρτηση επειδή ο Άγγελος είχε τα γενέθλιά του ή τη γιορτή του και άρχισαν να γεμίζουν την ανάρτησή της με ευχές.

Η Ελένη Μενεγάκη ωστόσο, απάντησε στα σχόλια λέγοντας πως:

«Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα , αλλά δεν γιορτάζει ο Αγγελος , εγώ η μάνα του γιορτάζω κάθε μέρα που τον έχω γιο!».

459383094_448568841536907_3526334700198322238_n.jpg

Πάντως, περήφανη είναι και η πνευματική μαμά του Άγγελου, η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία επίσης σχολίασε την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη, γράφοντας:

«Το αγόρι μας το γλυκό».

460218759_878423997150891_5314110184798736129_n.jpg

Οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει αναφερθεί στην εκπομπή της στον Άγγελο

Η Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή, γι' αυτό και παρά τα τόσα χρόνια που είναι μπροστά από την τηλεοπτική κάμερα, οι φορές που έχει αναφερθεί στον γιο της ή τις κόρες της είναι πολύ λίγες.

Μία από αυτές ήταν, όταν ο Άγγελος ήταν 5 χρονών και δεν μπορούσε να ταξιδέψει μαζί του στην Αγγλία.

«Αντιμετώπισα το ίδιο πηγαίνοντας σε ξένη χώρα, όταν είχα τον γιο μου πέντε χρονών. Και μιλάω για την Αγγλία, εκεί είχαμε πάει, για δουλειά, είχα το παιδί μαζί μου. Το τι πέρασα που δεν είχα μαζί μου χαρτί που να λέει ότι αυτό το παιδί είναι δικό μου… Γιατί εγώ Μενεγάκη, αυτός Λάτσιος. Βρε τι έπαθα, να λέω “ρωτήστε όποιον περνάει, τόσοι Έλληνες είναι, ρωτήστε αν είναι το παιδί μου αυτό”. Με τα πολλά, ευτυχώς ασχολήθηκε η διαφημιστική που με συνόδευε και λύθηκε το θέμα. Δεν με άφηναν να μπω στη χώρα. Έλεγαν “πού το πας το παιδί; Έχει χαρτί ότι το παιδί είναι δικό σου;”» είχε πει σε μία από τις εκπομπές της.

Αλλά και όταν εκείνος στην Α' Γυμνασίου της ζήτησε να του πάρει κινητό.

«Όταν ο γιος μου πήγε Α' Γυμνασίου, πριν από 9 χρόνια, θυμάμαι σαν τώρα να μου λέει "θα μου πάρεις κινητό;". " Α' Γυμνασίου; Ούτε να το σκέφτεσαι" του είπα. Δεν είναι ότι δεν είχα λεφτά να του το πάρω, μου έκανε εξωπραγματικό τότε. Του το πήρα στη Β' Γυμνασίου γιατί μου έλεγε "μα έχουν όλοι, είμαι ο μόνος που δεν έχει”. εντάξει κοντραριστήκαμε και αρκετά. Ρώτα με μετά στο δεύτερο παιδί. Α' Γυμνασίου πριν ξεκινήσει το σχολείο "παιδί μου, πάρ΄το"» είχε πει η παρουσιάστρια.