H Halle Bailey και o DDG χώρισαν 2 μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους: Η ανάρτηση του ράπερ

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Halle Bailey και o DDG χώρισαν 2 μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους: Η ανάρτηση του ράπερ
Halle Bailey, left, and DDG pose for photographers upon arrival at the Glamour Women of the Year Awards 2023 on Tuesday, Oct. 17, 2023 in London. (Scott Garfitt/Invision/AP) Invision

Η Halle Bailey ή αλλιώς η Μικρή Γοργόνα χώρισε με τον σύζυγό της, όπως ανακοίνωσε εκείνος μέσα από ανάρτησή του.

Την Halle Bailey τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία της «Μικρής Γοργόνας» που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2023.

Η Μικρή Γοργόνα έχει τις πιο εντυπωσιακές αφίσες χαρακτήρων (και κάποιες πολύ περίεργες)

Τον περασμένο Αύγουστο η 24χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός, ο DDG απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Halo. Παρ' όλα αυτά, τα νέα για το ζευγάρι δεν είναι ευχάριστα αφού όπως αποκάλυψε ο 26χρονος ράπερ με μια ανάρτησή του, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από 2 χρόνια σχέσης.

https://www.instagram.com/p/C-t6lBxRwBf/

Όσα αποκάλυψε ο DDG για τον χωρισμό τους

Την Πέμπτη (3/10), λοιπόν ο 26χρονος ράπερ αποκάλυψε ότι αυτός και η 24χρονη ηθοποιός της «Μικρής Γοργόνας» μίλησε για την απόφασή τους να χωρίσουν αλλά και το πώς προχωρούν στη ζωή τους μετά από αυτό.

Μετά από πολύ προβληματισμό και εγκάρδιες συζητήσεις, η Halle και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ο καλύτερος δρόμος για τους δυο μας. Λατρεύω τον χρόνο που περάσαμε μαζί και την αγάπη που μοιραστήκαμε. Παρά την αλλαγή στη σχέση μας, η αγάπη μας ο ένας για τον άλλον παραμένει βαθιά και αληθινή.

Ο DDG συνέχισε, προσθέτοντας: «Είμαστε ακόμα καλύτεροι φίλοι και λατρεύουμε ο ένας τον άλλον. Καθώς εστιάζουμε στα ατομικά μας ταξίδια και στους ρόλους μας ως γονείς, αγαπάμε τον δεσμό που έχουμε χτίσει και τις όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Καθώς πλοηγούμαστε σε αυτή τη μετάβαση, ζητάμε την κατανόηση και την υποστήριξή σας».

Η Halle και η DDG εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί τον Σεπτέμβριο, ενώ η ίδια δεν φαίνεται να έχει σχολιάσει ακόμα τον χωρισμό τους.

66th Annual Grammy Awards - Arrivals
Halle Bailey, left, and DDG arrive at the 66th annual Grammy Awards on Sunday, Feb. 4, 2024, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Το ζευγάρι πάντως είχε βρεθεί πολλές φορές στα φώτα της δημοσιότητας από τότε που πρωτοεμφανίστηκε η σχέση τους. Τον Ιούλιο του 2023, ο DDG πυροδότησε διαμάχη στο διαδίκτυο για τους στίχους του τραγουδιού του "Famous", το οποίο μιλούσε για την ανασφάλεια που ένιωθε για την καριέρα και τη φήμη της κοπέλας του.

DPG Network