Η Rumer Willis λέει ότι η κόρη της θυμίζει τον πατέρα της ως David Addison κι εμείς προσυπογράφουμε

Η Rumer Willis λέει ότι η κόρη της θυμίζει τον πατέρα της ως David Addison κι εμείς προσυπογράφουμε

Η 18 μηνών Louetta έχει έντονα τα γονίδια του παππού Bruce Willis και αυτό ήταν ξεκάθαρο από τη στιγμή που γεννήθηκε.

Σε νέα της συνέντευξη η Rumer Willis υποστηρίζει ότι ο πατέρας της, Bruce Willis, και η κόρη της, Louetta, καρπός του έρωτά της με τον Dereck Richard Thomas, με τον οποίο πια δεν είναι ζευγάρι, είναι από την ίδια «στόφα»! Και ναι, εμείς το βλέπουμε από την αρχή!

Louetta, όπως David Addison

Η 36χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας Trail of Vengeance στο Λος Άντζελες στις 17 Οκτωβρίου και στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας έδωσε και μία συνέντευξη όπου, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι βλέπει στην 18 μηνών κόρη της πολλά κομμάτια από τον πατέρα της ειδικά από τον ρόλο του στο θρυλικό Moonlighting.

«Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι στην πραγματικότητα ότι η Louetta έχει αυτό το γ@*^&%νο χαμόγελο στο μάτι», είπε χαρακτηριστικά η Rumer κι εμείς ομολογούμε πως το χαρακτηριστικό μειδίαμα αλά David Addison [σ.σ. ο ρόλος του στο Moonlighting] το είδαμε ακόμη και στην πρώτη φωτογραφία της μικρής μετά τη γέννησή της.

1000.jpg

«Έχει κυριολεκτικά αυτή τη μικρή λάμψη, αυτό το σίγουρο πράγμα που δεν μπορείς [να δεις πουθενά αλλού]», πρόσθεσε. «Είναι σαν αυτή η γοητεία, το χάρισμα και η πονηριά που έχει ακριβώς ο μπαμπάς μου. Και μου αρέσει που το έχει αυτό».

Όταν τη ρώτησαν αν ο πατέρας της έχει ιδέα ότι αυτός και η εγγονή του έχουν κοπεί από το ίδιο ύφασμα, η Rumer παραδέχτηκε ότι πως στο μυαλό της θεωρεί πως έχει.

«Νομίζω ότι ξέρει», είπε. «Νομίζω ότι ξέρει απόλυτα».

Ο Bruce Willis γίνεται 69 και στη μάχη με την άνοια συνεχίζει να έχει για «ασπίδα» την Emma Heming

H μάχη που δίνει ο Bruce

Τα τελευταία δυο χρόνια είναι πολύ δύσκολα για τον Bruce Willis (αλλά και τους δικούς του ανθρώπους) μιας και ο ηθοποιός την άνοιξη του 2022 διαγνώστηκε με αφασία και πριν λίγο καιρό η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FDT).

Η συγκεκριμένη μορφή άνοιας από την οποία πάσχει ο ηθοποιός επηρεάζει τη συμπεριφορά και τη γλώσσα, αναπτύσσεται σταδιακά και επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου, σύμφωνα με το NHS.

DPG Network