Σημάδια που μαρτυρούν ότι η Kate Middleton θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή της στο Wimbledon

Σημάδια που μαρτυρούν ότι η Kate Middleton θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή της στο Wimbledon

Οι royal fans διατηρούν τις ελπίδες τους ότι η πριγκίπισσα Kate θα εμφανιστεί φέτος στο Wimbledon. Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, η σύζυγος του πρίγκιπα William είναι φανατική οπαδός του τένις και βρίσκεται τακτικά στο βασιλικό θεωρείο.

Δεν είναι μυστικό ότι το Wimbledon είναι το αγαπημένο αθλητικό γεγονός της Kate Middleton. Έτσι, οι βασιλικοί θαυμαστές ελπίζουν να τη δουν να κάνει μια εμφάνιση στο τουρνουά του 2024, το οποίο ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα.

Όπως είναι γνωστό, η Kate έχει κρατήσει πολύ χαμηλό προφίλ από τότε που αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Αλλά προς τέρψη του κοινού, επέστρεψε στο προσκήνιο για το Trooping the Colour μόλις τον περασμένο μήνα.

https://www.instagram.com/reel/C8O_hkHNN20/

Τότε, μοιράστηκε μια ενημέρωση για την υγεία της, λέγοντας ότι «σημειώνει πρόοδο», αλλά και ότι «υπάρχουν καλές και κακές μέρες». Μοιράστηκε επίσης τις ελπίδες της ότι θα μπορέσει να «συμμετάσχει σε μερικές δημόσιες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού», ενώ σημείωσε επίσης ότι «δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα».

Η Kate Middleton στο Trooping the Colour μαζί με τον γιο της Louis και το Twitter/Χ αντέδρασε

Βέβαια, οι βασιλικοί παρατηρητές ελπίζουν ότι η 42χρονη αισθάνεται αρκετά καλά ώστε να παραστεί στον υψηλού προφίλ διαγωνισμό. Η πριγκίπισσα είναι αρωγός του All England Club από το 2016 και παραδοσιακά απονέμει τα τρόπαια στους πρωταθλητές του Wimbledon.

https://www.instagram.com/reel/CuxfR1KA-gz/

Μάλιστα, η πρόεδρος του All England Club, Debbie Jevans, δεν απέκλεισε εντελώς την εμφάνισή της, επιβεβαιώνοντας ότι οι διοργανωτές «παραμένουν ευέλικτοι» ως προς το ποιος θα πραγματοποιήσει την απονομή, αν η Middleton δεν είναι σε θέση να το κάνει φέτος.

Η Jevans δήλωσε στην Telegraph Sport: «Ελπίζουμε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορέσει να παρουσιάσει τα τρόπαια ως αρωγός του Club, αλλά η υγεία και η ανάρρωσή της είναι η προτεραιότητα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε. Το μόνο που έχουμε πει είναι ότι θα συνεργαστούμε μαζί της και θα της δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία».

Πώς η απόφαση της Kate Middleton να μιλήσει δημόσια για τον καρκίνο θα επηρεάσει πάρα πολλές ζωές

«Δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να πάρει τη θέση της ως εναλλακτική λύση -αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσουμε άμεσα, αν χρειαστεί. Παραμένουμε ευέλικτοι. Όταν μάθουμε, θα σκεφτούμε στη συνέχεια τι είναι το σωστό να κάνουμε».

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

Είναι γνωστό πως η Kate Middleton είναι μεγάλη οπαδός του τένις και -πως η διοργάνωση αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της ετήσια γεγονότα που απολαμβάνει με τα παιδιά της. Το 2023, η Kate παρακολούθησε τον τελικό του Wimbledon με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte, ενώ το μικρότερο παιδί της, ο πρίγκιπας Louis, παρέμεινε στο σπίτι.

Οι γονείς της 42χρονης, η Carole και ο Michael Middleton, και τα μικρότερα αδέλφια της, η Pippa και ο James, ασχολούνται επίσης πολύ με το άθλημα, και όλοι την έχουν συνοδεύσει στο βασιλικό θεωρείο όλα αυτά τα χρόνια τροφοδοτώντας τις εικασίες ότι η Kate θα μπορούσε να τους ακολουθήσει για μια εμφάνιση της τελευταίας στιγμής.

Η Kate Middleton είχε μιλήσει στο παρελθόν στη Sue Barker για την αγάπη της για το τένις σε ντοκιμαντέρ του BBC το 2017. Είπε χαρακτηριστικά: «Έχω παρακολουθήσει το Wimbledon, αυτό ήταν πολύ μεγάλο μέρος της εξέλιξής μου. Είναι ένα τόσο χαρακτηριστικό μέρος του αγγλικού καλοκαιριού και νομίζω ότι εμπνέει πραγματικά τους νέους και εμένα προσωπικά με ενέπνευσε όταν ήμουν νεότερη να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Ούτε αυτό έχει αλλάξει, νομίζω ότι αυτό είναι το υπέροχο».