Στη 2η επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton μετά τη διάγνωση με καρκίνο το look αποτελεί «δήλωση»

Στη 2η επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton μετά τη διάγνωση με καρκίνο το look αποτελεί «δήλωση»

Η εμφάνισή της Kate Middleton στο Wimbledon 2024 ήταν κάτι περισσότερο από ενδυματολογική επιλογή. Ήταν μια δήλωση δύναμης, αισιοδοξίας και ελπίδας. Μαζί της παρευρέθηκαν η αδερφή της, Pippa Middleton και η κόρη της Charlotte.

H δεύτερη εμφάνιση της Kate Middleton μετά την είδηση ότι πάσχει από καρκίνο είναι γεγονός.

Η σπάνια αυτή δημόσια εμφάνιση έγινε για να παραστεί φυσικά στο αγαπημένο της σε μια τουρνουά Wimbledon. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι η προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club και θα δώσει το τρόπαιο στον νικητή μετά τον αγώνα. Μάλιστα αυτό ο ρόλος της δόθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2016.

Η Kate Middleton φυσικά δεν ήταν μόνη αλλά είχε στο πλευρό της την αδερφή της, Pippa και την κόρη της Charlotte.

Στο νέο προσωπικό μήνυμά της, η Kate Middleton τίμησε τον Andy Murray

https://www.instagram.com/p/C9Z73q9NnVP/

Η εμφάνιση της Kate Middleton ήταν κάτι περισσότερο από ενδυματολογική επιλογή

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν να είναι καλά και ευδιάθετη ενώ το σύνολο που επέλεξε να φορέσει ήταν αρκετά κομψό.

Συγκεκριμένα φόρεσε μία δημιουργία από «Safiyaa» η οποία φαίνεται να κοστίζει κοντά στις 1.295 λίρες. Οι λεπτομέρειες του φορέματος, όπως οι διακριτικές πιέτες στη φούστα και τα μανίκια με τον ελαφρύ όγκο, πρόσθεταν μια έξτρα νότα φινέτσας. Το μίντι φόρεμά της ήταν ακριβώς προσαρμοσμένο πάνω της και είχε ψηλότερη λαιμόκοψη.

Η απόχρωση ήταν μωβ λιλά και η επιλογή του χρώματος δεν ήταν τυχαία καθώς το μωβ συμβολίζει τη δύναμη, την ελπίδα και την ανθεκτικότητα, στοιχεία που η ίδια έχει επιδείξει σε όλη τη διάρκεια της ζωής της και ιδιαίτερα κατά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της. Επιπλέον, το μωβ είναι το χρώμα της λεβάντας, ενός λουλουδιού που συμβολίζει την ηρεμία και την ανανέωση, μηνύματα που θέλησε να μεταδώσει μέσα από την εμφάνισή της προκειμένου να εμπνεύσει.

Χωρίς αμφιβολία, η εμφάνισή της στο Wimbledon 2024 ήταν κάτι περισσότερο από μια απλή ενδυματολογική επιλογή. Ήταν μια δήλωση δύναμης, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Φυσικά υπέρκομψη ήταν και η κόρη της Charlotte, η οποία εμφανίστηκε με ένα navy πουά φόρεμα και αντίστοιχου χρώματος κορδέλα στα μαλλιά.

1720968399125-845062114-princeandprincessofwales_1720964680_3412021496362841512_1642797659.jpg

Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου

Η Kate Middleton μόλις εμφανίστηκε στον αγώνα, πήρε τη θέση της στο royal box και χάρισε χαμόγελα στο πλήθος που τη χαιρετούσε συνεχώς ενθουσιασμένος και λίγα λεπτά αργότερα σηκώθηκε όρθιος και την χειροκρότησε.

Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 14

Μάλιστα πριν από τον αγώνα, η Kate Middleton μαζί με την την κόρη της Charlotte χαιρέτησαν και τις παίκτριες και τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα “Work at Wimbledon”, το οποίο παρέχει σε νέους ανθρώπους ευκαιρίες να εργαστούν στο Championships.

Γιατί έλειπε από κοντά της ο πρίγκιπας William

Αν και ήταν αισθητή η απουσία του πρίγκιπα William, ήταν δικαιολογημένη αφού ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, έπρεπε να παρευρεθεί σήμερα Κυριακή στη Ιουλίου., στη Γερμανία για να παρακολουθήσει την ομάδα ποδοσφαίρου της κόντρα στην Ισπανία στον αγώνα πρωταθλήματος Euro, και γι’ αυτό τον λόγο δεν τον είδαμε στο πλευρό της.