Η Καμίλα γίνεται 77 ετών αλλά στο πάρτι για τα 50α της γενέθλια η Diana είχε κλέψει τις εντυπώσεις

Πατούλια Κατερίνα
Η Καμίλα γίνεται 77 ετών αλλά στο πάρτι για τα 50α της γενέθλια η Diana είχε κλέψει τις εντυπώσεις
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Όσα έλαβαν χώρα τον Ιούλιο του 1997, όταν η Καμίλα έκλεινε τα 50!

«Τo τρίτο πρόσωπο, ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο, η μόνιμη σκιά μέσα στο γάμο». Αυτές ήταν μερικές από τις εκφράσεις που η πριγκίπισσα Diana χρησιμοποίησε στη σύντομη ζωή της για αναφερθεί στην Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Η Καμίλα 27 χρόνια μετά, είναι βασίλισσα και σήμερα, συμπληρώνει 77 χρόνια ζωής.

Britain Queen Camilla

27 χρόνια μετά τον θάνατο της Diana, ο πρίγκιπας William υπηρετεί πιστά τη μνήμη της

Γενέθλια για την Καμίλα με ευχές από το Παλάτι

queen1.jpg

Σήμερα (17/7/2024), που η Καμίλα γίνεται 77 ετών, το Παλάτι και ο λογαριασμός του William και της Kate στο Instagram δεν παρέλειψε με story να ευχηθεί στη βασίλισσα!

queen2.jpg

Τη φωτογραφία που επέλεξε το account των Wales, την έχει τραβήξει άλλωστε η ίδια η Kate πριν μερικά χρόνια. To πορτρέτο το είδαμε πριν δύο χρόνια στα γενέθλια της Καμίλα και πάλι. Η Kate έχει αναπτύξει στα χρόνια που πέρασαν μια ξεχωριστή σχέση με την μητριά του συζύγου της, και τράβηξε τότε το γενέθλιο πορτρέτο της Camilla, πορτρέτο που χρησιμοποιήθηκε και για το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού Country Life.

queen3.jpg

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Mark Hedges από το περιοδικό Country Life ρώτησε την Καμίλα αν είχε σκεφτεί κάποιο κόνσεπτ για τη φωτογράφηση:

«Εκείνη μου απάντησε αμέσως πως θα το κάνει η Catherine. Εγώ σκεφτόμουν επί τρία λεπτά ποια διάσημη φωτογράφο Catherine γνωρίζω και μετά κατάλαβα και συνέβη ένα από τα πιο απίθανα πράγματα, ήταν το πιο απλό δηλαδή», είχε πει τότε ο Hedges.

Τα 50α γενέθλια της Καμίλα!

'Ισως να μην θυμάσαι τη χρονιά που η Καμίλα έγινε 50 ετών, πριν 27 ολόκληρα χρόνια, την ίδια χρονιά που η Diana έφυγε από τη ζωή.

Αυτό που είδαμε και στην τελευταία σεζόν του Crown ήταν το πάρτι που είχε οργανώσει ο Κάρολος για τα ξεχωριστά 50α γενέθλια της Καμίλα, έναν μήνα πριν τον θάνατο της Diana, στο οποίο ήθελε διακαώς να εμφανιστεί και η μητέρα του βασίλισσα Ελισάβετ, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Τον Γενάρη του 1995 ανακοινώθηκε το διαζύγιο της Καμίλα από τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς και το 1996 οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο του Καρόλου από τη Diana. Λίγο μετά τα 50α γενέθλια της Καμίλα ο Κάρολος οργάνωσε το περιβόητο αυτό πάρτι στο εξοχικό του στο Highgrove το οποίο φέρεται να είχε αγοράσει γιατί ήταν πολύ κοντά στο σπίτι που ζούσε η Καμίλα. Καλεσμένοι στο πάρτι ήταν μόνο 80 άτομα, ανάμεσά του ο πατέρας της Καμίλα, ο πρώην σύζυγός της Andrew Parker Bowles και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, αδερφή της βασίλισσας.

Η Diana υποτίθεται πως είχε ενημερωθεί για το πάρτι αυτό και ήθελε για τον λόγο αυτό να βρίσκεται εκτός Βρετανίας. Έτσι οργάνωσε και το ταξίδι στη Γαλλία και εξαιτίας του θυμού της για το γενέθλιο πάρτι της Bowles, προσέγγισε τους παπαράτσι και έβγαλε για να βγάλουν πόζες από τις διακοπές της.