Color blocking: Η Τζένη Θεωνά συνδύασε τα δύο πιο επίκαιρα χρώματα της άνοιξης

Color blocking: Η Τζένη Θεωνά συνδύασε τα δύο πιο επίκαιρα χρώματα της άνοιξης

Η Τζένη Θεωνά απογείωσε το πιο stylish χρωματικό combo της άνοιξης.

Γλυκιά άνοιξη, γλυκά χρώματα, υπέροχοι συνδυασμοί και διάθεση για να κάνεις ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Ο Μάιος είναι ο καλύτερος μήνας για να μπεις σε mood πειραματισμού και να τολμήσεις το color blocking. Είναι ένα από τα αγαπημένα styling tricks των πιο διάσημων κοριτσιών της μόδας και είναι πολύ πιο απλό από όσο φαντάζεσαι. Μπορείς να φορέσεις και εσύ δύο δυνατά χρώματα σε ένα σύνολο, τα οποία φαινομενικά να μοιάζουν αντίθετα, αξιοποιώντας αυτό ακριβώς το δυναμικό contrast μεταξύ τους προς όφελός σου.

Balletcore: Η τάση που θα φέρει την tutu φούστα της Carrie Bradshaw ξανά στο προσκήνιο

https://www.instagram.com/p/C6NonHKscMy/

Και αν νιώθεις κάποια ανασφάλεια, σου έχουμε το καλύτερο style inspo από την Τζένη Θεωνά. Η Τζένη είναι μία γυναίκα που λατρεύει τα χρώματα και το χαρούμενο ντύσιμο, οπότε μπορείς πολύ εύκολα να πάρεις ως παράδειγμα ένα από τα πρόσφατα, ανοιξιάτικα σύνολά της. Ακόμα και τις μέρες που ταξίδεψε στην Αμερική είχε πάρει μαζί της και ένα ωραίο ροζ φόρεμα με χρυσές μπότες, ένα look statement θα λέγαμε για travel look.

jenny-theona-(4).jpg

Ροζ και κόκκινο: Το απόλυτο ανοιξιάτικο combo.

Ξέρεις σίγουρα το Barbiecore trend που έχει γίνει η νούμερο ένα τάση εδώ και χρόνια. Ειδικά μετά την προβολή της ταινίας Barbie το περασμένο καλοκαίρι έγινε πραγματικά ένας χαμός με το ροζ χρώμα. Η Τζένη Θεωνά φαίνεται να το έχει αγαπήσει πολύ, αφού είναι μία απόχρωση που προτιμάει πολύ στα σύνολά της. Τώρα, λοιπόν, που μπήκαμε στον Μάιο έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που θέλεις και εσύ να αντιγράψεις άμεσα.

jenny-theona-(8).jpg

Ένα ροζ πουκάμισο και ένα κόκκινο, ψηλόμεσο παντελόνι είναι αρκετά για να γίνει το color blocking παιχνιδάκι για σένα. Αν το σκεφτείς θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για δύο items που πιθανότατα έχεις και εσύ στη ντουλάπα σου, απλώς δεν είχες μέχρι στογμής σκεφτεί να τα συνδυάσεις μαζί. Η Τζένη συνέχισε το color blocking και στα αξεσουάρ με μία bold pink τσάντα με λουράκι και κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες με λουράκια.

jenny-theona-(1).jpg

Μπορείς και εσύ να αντιγράψεις το casual chic σύνολο της Τζένης με τα items που θα βρεις στην παρακάτω gallery.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τη φούστα που θα αντικαταστήσει τη floral midi skirt

Shop the look: