Ζέτα Μακρυπούλια: Βρήκαμε το μαύρο κορμάκι που συνδύασε με τζιν

Ζέτα Μακρυπούλια: Βρήκαμε το μαύρο κορμάκι που συνδύασε με τζιν

Το total black είναι το combo που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και το καλοκαίρι.

Το καλοκαιρινό ντύσιμο έχει και αυτό από την μεριά του κάποια κλισέ. Ένα από αυτά είναι ότι δεν πρέπει να φοράμε σκουρόχρωμα ρούχα, οπότε με το μπαίνουνε σε summer mood αυτόματα λέμε αντίο στα σκουρόχρωμα items της ντουλάπας μας. Και όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Γιατί πολύ απλά ένα δροσερό φυσικό ύφασμα μπορεί να είναι εξίσου δροσερό σε κάθε περίπτωση ανεξαρτήτως χρώματος. Οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αφήσεις στην άκρη τα αγαπημένα σου total black outfits.

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα 2 bikini looks της είναι η έμπνευσή μας για την παραλία

https://www.instagram.com/p/CyiXlpEIy_Y/

Η Coco Chanel εξάλλου υποστήριζε ότι δεν υπάρχει πιο chic απόχρωση και κατάφερε να κάνει εντελώς κανονικό το μαύρο χρώμα σε κάθε εποχή και κάθε πιθανό item, από ένα απλό μαύρο μαγιό μέχρι ένα βραδινό μαύρο μικρό φόρεμα. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας απολύτως λόγος να αποχαιρετήσεις το μαύρο, αλλά μπορείς να βρεις έναν πολύ εύστοχο τρόπο να το αναβαθμίσεις μέσα στο καλοκαίρι. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο στυλιστας της Χρήστος Αλεξανδρόπουλος έχουν βρει το τέλειο all day total black look που θα φορέσουμε μέσα στον Ιούλιο.

Total black: Το μαύρο κορμάκι σου δεν έχει εποχή.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και εύκολα combos για κάθε γυναίκα είναι ένα τζιν παντελόνι και ένα κορμάκι. Τα bodies μπήκανε στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και μας έχουν προσφέρει άνεση αλλά και το απαραίτητο sexiness που θέλουμε. Γιατί ένα κορμάκι εκτός από το κλασικό tank tol style μπορεί να έχει και ιδιαίτερα cut outs, ενδιαφέροντα shapes και εντυπωσιακές λεπτομέρειες που να το κάνουν κατάλληλο μια για ένα βραδινό ποτό.

https://www.instagram.com/p/C8pWI9XI_U9/

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε για μια εμφάνιση της στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ ένα total black outfit με ένα one shoulder κορμάκι από το αγαπημένο ελληνικό bramd της Χριστίνας Κατσαούνη, The C Edition. Η ίδια το συνδύασε με ένα μαύρο washed τζιν παντελόνι σε wide leg γραμμή με ψηλή μέση και ολοκλήρωσε το look με κοσμήματα με μαύρες επίσης πέτρες. Βρήκαμε το συγκεκριμένο κομμάτι και μπορείς να το βρεις και εσύ στη συλλογή σου. Θα γίνει το αγαπημένο σου go to top για το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Τα wide leg παντελόνια είναι το απόλυτο essential του καλοκαιριού -Πώς να τα φορέσεις τώρα

zeta_makrupoulia-(1).jpg

Shop the look: