Αυτά τα σύνολα θα σε πείσουν -Το stripped pants είναι το μόνο παντελόνι που θα βάλεις το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτά τα σύνολα θα σε πείσουν -Το stripped pants είναι το μόνο παντελόνι που θα βάλεις το καλοκαίρι
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Θέλεις ένα καλοκαιρινό παντελόνι για όλες τις ώρες; Ακολουθεί η πιο stylish λύση της σεζόν.

Προσωπικά ανήκω και θα ανήκω πάντα στο team παντελόνι. Όσο και αν η ζέστη ανεβαίνει επικίνδυνα, όσο και αν οι καύσωνες είναι εδώ πιο δυναμικά από κάθε άλλο καλοκαίρι, όσο και αν οι φούστες περνάνε ομολογουμένως την καλύτερή τους φάση εδώ και χρόνια. Συνήθως ξεκινάω το styling της μέρας έχοντας στο μυαλό μου ένα look με φούστα ή φόρεμα και πάντα καταλήγω με ένα oversized παντελόνι λίγο πριν κλείσω την πόρτα. Αυτή η κατηγορία ανθρώπων- στην οποία προφανώς συμπεριλαμβάνομαι και εγώ- δεν θα μπορέσει ποτέ να εγκαταλείψει το λατρεμένο της παντελόνι (no matter what), και κάπως έτσι όταν μας πιέζουν οι συνθήκες αναζητάμε εκείνο το παντελόνι που θα κάνει το τέλειο matching.

Δούκισσα Νομικού: Οι νέες πόζες με μπικίνι και το summer αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται στην παραλία

stripped-pants-(4).jpg

Ο φετινός Ιούνιος ήταν είναι η αλήθεια ιδιαίτερα δύσκολος από την άποψη των θερμοκρασιών, οπότε προσωπικά αναγκάστηκα να επιστρατεύσω τα λινά oversized pants μου ήδη από τις πρώτες εβδομάδες του καλοκαιριού. Έτσι έχω φτάσει σήμερα σε ένα σημείο που κάπως έχω βαρεθεί τα neutrals και τα basics, αλλά ευτυχώς τα summer trends δεν απογοητεύουν ποτέ μία pants lover. Ήρθε μία τάση που θα έχεις ήδη δει στο feed σου στα social media, αλλά πιθανότατα και στους δρόμους της πόλης.

stripped-pants-(5).jpg

Ριγέ παντελόνι: Το ανάλαφρο σχέδιο που θα αντικαταστήσει το τζιν σου.

Οι κάθετες ρίγες είναι ένα από τα πιο αγαπημένα prints της ντουλάπας μας από τη στιγμή που τα pyjama pants έγιναν τάση. Το γαλάζιο και το ροζ είναι τα δύο πρώτα χρώματα που θα δεις παντού, μόνο που τώρα έχουν προστεθεί στην παλέτα μας και πολλές ακόμα αποχρώσεις, όπως το πράσινο και τα neutrals.

https://www.instagram.com/p/C6bKgQbsBMx/

Mία ματιά στα street style looks και τις φωτογραφίες που ανεβάζουν τα αγαπημένα μας fashion girls στο Instagram θα σου δώσουν έμπνευση για το πώς να συνδυάσεις και εσύ ένα ριγέ, καλοκαιρινό παντελόνι. Τα basic τοπάκια και τα oversized πουκάμισα είναι προφανώς οι πρώτοι και πιο εύκολοι συνδυασμοί, αν δεν θέλεις να προσπαθήσεις και πολύ στο κομμάτι του styling.

stripped-pants-(6).jpg

Αντίο σαγιονάρες! Τα 5 εναλλακτικά παπούτσια που μπορείς να πάρεις μαζί σου στην παραλία

Η έμπνευση που χρειάζεσαι: