Η Christine Quinn πρωταγωνιστεί ως γοητευτική νύφη στην τελευταία καμπάνια Diesel με θέμα το γάμο

Η Christine Quinn πρωταγωνιστεί ως γοητευτική νύφη στην τελευταία καμπάνια Diesel με θέμα το γάμο

Η Diesel σας προσκαλεί με χαρά στην καμπάνια Φθινόπωρο Χειμώνας 2024, «Til D do us part».

Οραματιζόμενη ως μια ειρωνική παραλλαγή ενός παραδοσιακού γάμου – με μεγάλη έμφαση στο denim, που γιορτάζεται σε όλες τις δημιουργικές, εκφραστικές και σέξι μορφές του – η καμπάνια είναι η τελευταία της συνεχιζόμενης οπτικής συνεργασίας μεταξύ του creative director Glenn Martens και του art director Christopher Simmonds. Στο ρόλο του φωτογράφου γάμου, είναι ο Nick Waplington, που καταγράφει με ειρωνεία και έκσταση όλα τα γεγονότα της ξεχωριστής ημέρας – την προετοιμασία του γάμου, την τελετή και το afterparty.

DIESEL_FW24-CAMPAIGN_'TIL-D-DO-US-PART_THE-WEDDING-PREP_01.jpg
DIESEL_FW24-CAMPAIGN_'TIL-D-DO-US-PART_THE-WEDDING-PREP_03.jpg

Η νύφη δεν κοκκινίζει. Την υποδύεται η συγγραφέας, μοντέλο, ηθοποιός και κακιά πρώην πρωταγωνίστρια του παγκοσμίως επιτυχημένου ριάλιτι του Netflix «Selling Sunset» Christine Quinn. Για τον γάμο της στο Diesel, η μεγιστάνας των ακινήτων φοράει ένα πέτρινο, μπλε τζιν φόρεμα στολισμένο με ροζέτες γύρω από τη λαιμόκοψη και τους ώμους. Η νύφη επέβαλε αυστηρό dress code: κάθε καλεσμένος πρέπει να φοράει από την κορυφή ως τα νύχια diesel denim. Το κοριτσάκι μας παντρεύεται! Ελάτε μαζί μας, καθώς λέει το «ναι» για την καμπάνια Diesel Φθινόπωρο Χειμώνας 2024.

DIESEL_FW24-CAMPAIGN_'TIL-D-DO-US-PART_THE-CEREMONY_03.jpg

Οι γκαρνταρόμπες της νύφης και των συνοδών της προέρχονται από τη συλλογή Fall Winter 2024 της Diesel. Τα κομματικά looks περιλαμβάνουν το νέο Peel Off Denim, που ορίζεται από μινιμαλιστικές, χρηστικές σιλουέτες και το denim Diesel Library. Τα επικολλημένα και με λέιζερ πάνελ denim εμφανίζονται επίσης σε σακάκια, φούστες και τζιν, ενώ τα προσαρτημένα μπροστινά μέρη διατρέχουν όλη τη συλλογή, ακόμη και σε ραφές. Στην καμπάνια περιλαμβάνονται αντικείμενα οβάλ D και κομμάτια της συλλογής εσωρούχων από trompe l’oeil denim. Μεταξύ των αξεσουάρ περιλαμβάνονται οι νεότερες εκδόσεις του 1DR και η νέα τσάντα Glossy Play με ζουμερά φωτογραφικά prints στο στόμα, τα ρολόγια Vert, η συλλογή ασημένιων κοσμημάτων και τα γυαλιά ηλίου σε συνεργασία με την Essilor Luxottica ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις.Από σήμερα και στο εξής, η συλλογή Diesel Fall Winter 2024 δεσμεύεται να σας κάνει να δείχνετε και να αισθάνεστε ο εαυτός σας, στα καλά και στα άσχημα, στα πλούσια και στα φτωχά, στην αρρώστια και στην υγεία, μέχρι να μας χωρίσει η Diesel.

DIESEL_FW24-CAMPAIGN_'TIL-D-DO-US-PART_THE-AFTERPARTY_03.jpg