Αυτό το 70s shoe trend φοράνε όλες οι Γαλλίδες τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό το 70s shoe trend φοράνε όλες οι Γαλλίδες τώρα

Είναι μία elegant εναλλακτική αν βαρέθηκες τα πέδιλα και τις πλατφόρμες. 

Ναι, μία επιτυχημένη συλλογή έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει ποικιλοτρόπως τον κόσμο της μόδας και να δημιουργήσει τις δικές της ξεχωριστές τάσεις. Η πιο πρόσφατη απόδειξη για αυτό ήταν η πρώτη συλλογή της Chemena Kamali για τον οίκο Chloe, που ήταν σαν να έδωσε το φιλί της ζωής στον γαλλικό οίκο μετά την αποχώρηση της Garbiela Hearst. Γνήσιο παιδί της Chloe η ίδια επέστρεψε για να αναλάβει τη θέση που της άξιζε και να μας συστήσει ξανά το Chloe girl, την bohemian θηλυκή πλευρά μία γυναίκας που αγαπά τα 70s vibes και έχει αυτή την τάση της ανάλαφρης φυσικότητας σε κάθε της σύνολο.

Πώς να φορέσεις το λινό το καλοκαίρι; 7 stylish looks με τα πιο δροσερά ρούχα της σεζόν

Chloe-F24-040.jpg

Ένα brand που γεννήθηκε στη Γαλλία και έχει όλα εκείνα τα συστατικά στοιχεία του french chic, δεν θα μπορούσε παρά να επηρεάσει αμέσως και το καλοκαιρινό στυλ των Γαλλίδων που ανακάλυψαν εκ νέου ένα ζευγάρι παπούτσια από τα 70s, το οποίο και φοράνε ήδη μέσα στο καλοκαίρι τους. Μιλάμε για τα clogs ή αλλιώς τα τσόκαρα.

Clogs: Τα άνετα παπούτσια που φοράνε το καλοκαίρι οι Γαλλίδες.

Η Jeanne Damas είναι ένα από τα σύγχρονα idols της γαλλικής μόδας, που έχει δομήσει το προσωπικό της brand πάνω στην ιδέα του αυθεντικού french style με σύγχρονες νότες. Και μόλις έκανε και εκείνη μία νέα προσθήκη στην καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα. Ένα ζευγάρι τσόκαρα με κλασικό ξύλινο πάτο και μαύρο δερμάτινο strap.

https://www.instagram.com/p/C6_JV26iOVC/

Eίναι άνετα, κομψά πάνω στο γυναικείο πόδι και έχουν ένα δικό τους καλοκαιρινό mood που ταιριάζει τέλεια με τα ανάλαφρα looks της πόλης αλλά και τα σύνολα των διακοπών μας στη θάλασσα. Μπορείς φυσικά να τα πάρεις μαζί σου και στην παραλία και να έχεις έστι το τέλειο εναλλακτικό ζευγάρι που θα αντικαταστήσει τις σαγιονάρες σου.

https://www.instagram.com/reel/C7HVptKC3n1/

Εκτός βέβαια από τον οίκο Chloe υπήρξαν και πολλοί ακόμα σχεδιαστές που μας έβαλαν στις συλλογές τους τα τσόκαρα σε πολλά διαφορετικά σχέδια. Η Isabel Marant για παράδειγμα έδειξε για το φετινό καλοκαίρι ψηλοτάκουνα clogs με ξύλινους πάτους πλατφόρμα και δερμάτινα, μεγάλα straps.

Marant-S24-017.jpg

ISABEL MARANT SS24

Τσάντα θαλάσσης: Τα 5 πιο επίκαιρα σχέδια του καλοκαιριού