Ωραία η αδιάβροχη mascara αλλά τι κάνεις αν δεν βγαίνει; 6 ντεμακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν…

Ευαγγελία Αλπίδου
Ωραία η αδιάβροχη mascara αλλά τι κάνεις αν δεν βγαίνει; 6 ντεμακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν…
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Τα παρακάτω ντεμακιγιάζ μπορούν να αφαιρέσουν ακόμα και το πιο ισχυρό, αδιάβροχο μακιγιάζ.

Πριν λίγες ημέρες μιλήσαμε για την αδιάβροχη mascara, το must have item που πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας αυτή την εποχή. Η waterproof mascara, διατηρεί σταθερό το μακιγιάζ ματιών από το πρωί ως το βράδυ, χαρίζοντας στις βλεφαρίδες XXL όγκο, με θεαματική καμπύλη και σχήμα. Και το σημαντικότερο; Δεν αφήνει μουτζούρες και άσχημους λεκέδες κάτω από τα μάτια και επάνω στα ρούχα.

Θες φρύδια με τέλειο σχήμα και όγκο; 6 διάφανα gel που δεν θα σε απογοητεύσουν

Τι γίνεται, όμως, όταν έρθει η ώρα να αφαιρέσεις την αδιάβροχη mascara; Σίγουρα, θα έχεις έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπη με την ανθεκτική σύστασή της, ειδικά αν έχεις προσπαθήσει να την αφαιρέσεις με το απλό καθημερινό ντεμακιγιάζ.
Έχει συμβεί σε όλες μας!

Πες «αντίο» στο αδιάβροχο μακιγιάζ!

Popova-bks-F24-041.jpg

Το αποτέλεσμα; Να έχεις ερεθίσει τα μάτια σου και να τα έχεις κοκκινίσει. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα καλό προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών που μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και την πιο ισχυρή, αδιάβροχη μάσκαρα.

Μην φεύγεις! Δεν θα σε αφήναμε έτσι. Στην παρακάτω gallery σου προτείνουμε 7 φανταστικά ντεμακιγιάζ, που θα αφαιρέσουν ακόμα και την πιο ανθεκτική αδιάβροχη mascara από τα μάτια σου. Είναι εξαιρετικά φιλικά για κάθε τύπο δέρματος ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, παρέχουν απαλή φροντίδα και δε θα σε βάλουν στη διαδικασία να ερεθίσεις ποτέ ξανά την περιοχή των ματιών!
Ρίξε μία ματιά...

Πώς θα πετύχεις νεανική όψη στην επιδερμίδα μόνο με ένα ρουζ -6 υγρά blush για να διαλέξεις

Shopping Time!