#InfiniFresh: Με τα νέα αποσμητικά NIVEA DEO Fresh Sensation η αίσθηση φρεσκάδας δεν τελειώνει ποτέ

#InfiniFresh: Με τα νέα αποσμητικά NIVEA DEO Fresh Sensation η αίσθηση φρεσκάδας δεν τελειώνει ποτέ

Μία νέα σειρά αντιιδρωτικών αποσμητικών, η οποία υπόσχεται να μας διατηρήσει φρέσκους και προστατευμένους όλο το καλοκαίρι… και το κάνει!

Λατρεύουμε το καλοκαίρι! Ο ήλιος, η θάλασσα, οι ατελείωτες εκδρομές και οι βόλτες στην πόλη (μέρα ή νύχτα) μας κρατούν απασχολημένους και μας κάνουν χαρούμενους. Με όλες αυτές τις δραστηριότητες ωστόσο, και με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει» ολοένα και υψηλότερα με κάθε καλοκαιρινή ημέρα που περνά, οι ανάγκη μας για φρεσκάδα και προστασία από τον ιδρώτα και τις οσμές αυξάνεται σημαντικά.

Θέλουμε να νιώθουμε φρέσκοι και δροσεροί, προστατευμένοι και… μοσχομυριστοί κάθε καλοκαιρινή μας στιγμή. Επομένως, το αποσμητικό βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα με τα summer essentials (σχεδόν όσο ψηλά και το μαγιό), αλλά δεν μπορούν όλα τα αποσμητικά να υποστηρίξουν το busy, καλοκαιρινό μας lifestyle ή μάλλον… δεν μπορούσαν.

image003.jpg

Βλέπεις, η NIVEA, το brand που μας φροντίζει εδώ και τόσα χρόνια, δημιούργησε μία νέα σειρά αποσμητικών που κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουμε το καλοκαίρι: Μας διατηρούν fresh και προστατευμένους από τον ιδρώτα και τις οσμές, όλο το καλοκαίρι. Είσαι έτοιμος να υποδεχτείς τα νέα NIVEA DEO Fresh Sensation στην καλοκαιρινή σου πραγματικότητα;

Η νέα σειρά αντιιδρωτικών αποσμητικών NIVEA DEO Fresh Sensation, είναι εμπλουτισμένη με την πρωτοποριακή σύνθεση Infinifresh (Infinitely Fresh δηλαδή ατελείωτα φρέσκος στα Ελληνικά) και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες. Προσφέρει 72 ώρες αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα και τις οσμές (έχει αντιβακτηριδιακή δράση που εξαλείφει αποτελεσματικά τα βακτήρια πριν καν εμφανιστεί άσχημη οσμή) ενώ παράλληλα προσφέρει μία αίσθηση φρεσκάδας, η οποία δεν περιορίζεται μόνο σε λίγες ώρες.

image005.jpg

Από το πρωί ως και το βράδυ, μπορούμε να νιώθουμε fresh και δροσεροί, έτοιμοι για κάθε καλοκαιρινή περιπέτεια, είτε αυτή είναι μία βόλτα στη θάλασσα, ή ποτά ως το πρωί στην πόλη. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να διαλέξουμε ακριβώς ποιο NIVEA DEO Fresh Sensation αποσμητικό ταιριάζει στις ανάγκες μας. Η σειρά αποτελείται από roll-on για γυναίκες και άνδρες, καθώς και spray για γυναίκες και για άνδρες. Η γυναικεία σειρά έχει υπέροχα θηλυκό άρωμα λουλουδιών και μούρων, ενώ η ανδρική ένα δελεαστικό φρέσκο άρωμα.

Κανένα από τα αποσμητικά NIVEA DEO Fresh Sensation δεν περιέχει αιθυλική αλκοόλη, άρα είναι φιλικά ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες και μπορείς να τα βρεις σήμερα κιόλας στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα καλλυντικών ή super market. Νιώσε ατελείωτη φρεσκάδα και ζήσε το καλοκαίρι στο maximum με τα νέα NIVEA DEO Fresh Sensation!