The Queen's Experts: Πώς θα πετύχεις τα cherry cola lips με τρία απλά βήματα

Ευαγγελία Αλπίδου
The Queen's Experts: Πώς θα πετύχεις τα cherry cola lips με τρία απλά βήματα
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Όλα τα tips από την makeup artist της Kendal Jenner, της Hailey Bieber και της Penelope Cruz. 

Τα cherry cola lips είναι ένα από τα trend που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε την προηγούμενη χρονιά, μέσα από το TikTok. Όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και να ολοκληρώνουν τα beauty looks και την άνοιξη-καλοκαίρι του 2024.

Τι είναι τα cherry cola lips;

Όπως μας αποκαλύπτει και το όνομά τους, τα cherry cola lips, αντλούν έμπνευση από το δροσερό αναψυκτικό, cherry cola soda. Πρόκειται για μία γλυκιά απόχρωση που συνδυάζει το κόκκινο χρώμα που έχει το κεράσι -το αγαπημένο φρούτο- μαζί με καφέ υποτόνους, όπως ακριβώς το χρώμα που έχει το μπουκάλι του αναψυκτικού, cherry cola. Αυτή, λοιπόν, η γλυκιά απόχρωση έρχεται να γεμίσει με χρώμα τα χείλη, χαρίζοντας τους αυτό το ζουμερό εφέ που έχει το φρούτο του καλοκαιριού.

Γλυκολικό οξύ: Το συστατικό που θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη των μαλλιών σου

Murad-HC-clp-F23-021.jpg

Perfect lips! 8 nude μολύβια χειλιών που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες

Αυτή η bold απόχρωση θα χαρίσει την τελική πινελιά στα ανοιξιάτικα outfits της σεζόν. Η Mary Phillips, είναι γνωστή makeup artist πολλών celebrities του εξωτερικού, μερικές από τις οποίες είναι η Kendal Jenner, η Hailey Bieber και η Penelope Cruz. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, μέσα από τα οποία μοιράζεται beauty tips τόσο για τα μακιγιάζ των stars, όσο και χρήσιμες συμβουλές για εύκολα, καθημερινά makeup looks.

https://www.instagram.com/p/CyBs6OQsJ7z/

Γιατί είναι σημαντικό το toner στην περιποίηση του προσώπου σου

Η Mary, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με το οποίο δείχνει ένα-ένα τα steps που ακολουθεί η ίδια για να πετύχει τα ζουμερά cherry cola lips. Για το συγκεκριμένο μακιγιάζ χρησιμοποιεί μόνο τρία προϊόντα: ένα nude μολύβι χειλιών, ένα κόκκινο κραγιόν και ένα σοκολατί lip gloss.

  • Στην αρχή, χρησιμοποιεί το nude μολύβι για να κάνει το περίγραμμα των χειλιών, με το οποίο γεμίζει και εσωτερικά τα χείλη.
  • Στη συνέχεια, τοποθετεί ταμποναριστά -με τα δάχτυλά της- το κόκκινο κραγιόν μόνο στο εσωτερικό των χειλιών της. Αυτό το tip δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα χείλη είναι πιο σαρκώδη.
  • Τέλος, εφαρμόζει το soft, σοκολατί lip gloss και τελειοποιεί τα cherry cola lips. Voilà!

Πριν εφαρμόσεις τα προϊόντα, χρησιμοποίησε ένα lip scrub για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να δημιουργήσεις μία λεία επιφάνεια που θα κάνει τα προϊόντα να διαρκέσουν για ώρες. Good luck, Queen!

Editor’s Choice: 8 προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα, θα τα λατρέψεις κι εσύ