Δραγούμη, Μιχαήλ και 3 ακόμα γνωστές Ελληνίδες αποδεικνύουν ότι τα μαγιό δεν έχουν ηλικία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δραγούμη, Μιχαήλ και 3 ακόμα γνωστές Ελληνίδες αποδεικνύουν ότι τα μαγιό δεν έχουν ηλικία

Ποιος ορίζει ότι μια γυναίκα σε ηλικία 50+ δεν μπορεί να φοράει ένα μοντέρνο μπικίνι στην παραλία;

Όσο τα χρόνια και οι γενιές περνούν, τόσο διαφορετικά δείχνουμε οι άνθρωποι σε σχέση με τους προγόνους μας, τόσο από την άποψη των χαρακτηριστικών μας, όσο και από τον τρόπο που ντυνόμαστε και συμπεριφερόμαστε.

Δεν έχει για παράδειγμα, καμία σχέση το πώς οι γιαγιάδες μας ήταν στα 50+ χρόνια τους, έχοντας περάσει από πολέμους, φτώχεια και κακουχίες που είχαν «γράψει» στο σώμα και το πρόσωπό τους συγκριτικά με το πώς δείχνει μια γυναίκα εν έτη 2024 σε αυτήν την ηλικία.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως μια γυναίκα είναι ελεύθερη σήμερα να φορέσει ό,τι αυτή επιθυμεί και την κάνει να αισθάνεται άνετα. Εξαιτίας των social media ωστόσο, πολλές φορές αυτό το δικαίωμα δυστυχώς επικρίνεται και τοξικά σχόλια κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορες αναρτήσεις, με αποτέλεσμα αρκετές γυναίκες να σκέφτονται 1 και 2 και 3 φορές τι θα φορέσουν, τι χρώμα θα κάνουν τα μαλλιά τους ή αν θα βελτιώσουν κάτι στην όψη για παράδειγμα του προσώπου τους.

Όλα αυτά φυσικά σε συνάρτηση με την ηλικία τους.

«Μα δεν ταιριάζει αυτό το φόρεμα με την ηλικία της», «Το παίζει μπεμπέκα» και πολλά άλλα τέτοιου είδους σχόλια εμφανίζονται συχνά κάτω από αναρτήσεις.

Υπάρχουν βέβαια, κάποια παραδείγματα γνωστών Ελληνίδων που το «μήνυμά» τους μέσα από τις αναρτήσεις τους είναι πως η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο στο τι επιλέγει κάποιος να φορέσει.

Ναταλία Δραγούμη

Η γνωστή ηθοποιός έχει δεχθεί αρκετές φορές αρνητικά σχόλια στο Instagram της. Από τη μία το γυμνασμένο της σώμα - που για κάποιους θεωρείται υπερβολικό - από την άλλη τα μακριά μαλλιά της που δεν «κολλάνε» με την ηλικία της. η Ναταλία Δραγούμη θα έπρεπε να είχε απαρνηθεί και την μακριά κόμη της αλλά και το να δείχνει το σώμα της στην παραλία φορώντας μοδάτα μπικίνι.

Κι όμως η ίδια στα 51 της κάνει αυτό που την ευχαριστεί τόσο με τα μαλλιά της όσο και με τα μαγιό που επιλέγει κάθε καλοκαίρι να φοράει, όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Κι αν κάποιοι συνεχίζουν να σχολιάζουν αρνητικά, η ίδια έχει την στήριξη της συναδέλφου της, Κωνσταντίνας Μιχαήλ, η οποία εκτός του ότι την αποθέωσε σε πρόσφατη ανάρτησή της από την παραλία, ακολουθεί τον ίδιο δρόμο.

449300107_1882530782214132_6374624886985715766_n.jpg

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, είναι επίσης μια γυναίκα που όχι μόνο δεν φοβάται να φορέσει στην παραλία τα μαγιό που της αρέσουν, αλλά δείχνει και πώς είναι στ' αλήθεια το σώμα της στα 56 της χρόνια χωρίς κανένα φίλτρο, μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο δικό της προφίλ.

Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού όσο αγαπητή είναι σε πολλούς, άλλο τόσο δέχεται τα hate comments διάφορων στις καλοκαιρινές της αναρτήσεις με μαγιό και το αν και κατά πόσο «επιτρέπεται» στη δική της ηλικία να φοράει τόσο μοντέρνα μπικίνι.

Η ίδια ωστόσο, όπως έχει πει κατά καιρούς και 3 μήνες πριν κλείσει τα 50 δεν ασχολείται με το τι λέει ο καθένας για εκείνη και ζει τη ζωή της - και τα καλοκαίρια της - όπως αυτή επιθυμεί.

Δέσποινα Βανδή

Τα τελευταία χρόνια η Δέσποινα Βανδή έχει δεχθεί διάφορα αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της, είτε αυτό αφορούσε κάποιο φόρεμα που επέλεξε να βάλει είτε τα μαλλιά της (θυμήσου εδώ την εμφάνισή της με ροζ μαλλιά και την απάντηση που έδωσε στους haters). Παρ' όλα αυτά η ίδια δεν ασχολείται πλέον, με το τι λέει ο κόσμος και στα 54 της ποζάρει άνετα με τα μπικίνι της στις διακοπές της.

Mελίνα Ασλανίδου

Και η Μελίνα Ασλανίδου όμως, ένα μήνα πριν κλείσει τα 50 δεν διστάζει - όπως έκανε άλλωστε και τα προηγούμενα καλοκαίρια - να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό στα social media.