Κάθε μάχη με την κατάθλιψη αξίζει τον κόπο και η Pamela Anderson νιώθει ευγνώμων για ό,τι έχει ζήσει

 Άρτεμις Σκούφου
Κάθε μάχη με την κατάθλιψη αξίζει τον κόπο και η Pamela Anderson νιώθει ευγνώμων για ό,τι έχει ζήσει
Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP

Η προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάθλιψης αξίζει κάθε μάχη που μπορεί να δώσει κάποιος και η Pamela Anderson τονίζει ότι κάθε της αγώνες άξιζε τον κόπο. 

Την βλέπουμε πάντα όμορφη, λαμπερή και περιποιημένη. Η ηθοποιός του Baywatch αποδεικνύει πως ό,τι βλέπουμε δεν είναι απαραίτητα αληθές και μιλά για την κατάθλιψη, ακριβώς όπως περιμέναμε από εκείνη.

Η Pamela Anderson αποκαλύπτει ότι «είχε κατάθλιψη για μερικές δεκαετίες», αλλά λέει ότι οι προηγούμενοι «αγώνες» άξιζαν τον κόπο για να καταφέρει να την ξεπεράσει και να νιώσει καλύτερα.

Η Pamela Anderson ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ

Η μάχη της Pamela Anderson με την κατάθλιψη

Η Pamela Anderson βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης για χάρη της νέας της ταινίας «The Last Showgirl». Στη συνέντευξη που έδωσε έστειλε ένα όμορφο μήνυμα για την κατάθλιψη, αλλά και δήλωσε πόσο χαρούμενη είναι για το μέχρι πού έχει φτάσει στη ζωή της.

«Αν μπορέσω να συνεχίσω να εργάζομαι και να χρησιμοποιώ αυτούς τους αγώνες και τις προκλήσεις... θα νιώθω ευλογημένη», δήλωσε η ηθοποιός στη σκηνή, ενώ παρέλαβε το βραβείο Golden Eye στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης.

https://www.instagram.com/p/DA1CjE4vv8i/

Η Pamela Anderson είναι ευγνώμων για το πού βρίσκεται τώρα, αφού βίωσε «κατάθλιψη για μερικές δεκαετίες», σύμφωνα με όσα είπε ίδια.

Η 57χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέντευξή της στα σκαμπανεβάσματα της προσωπικής και επαγγελματικής της διαδρομής, ενώ παρέλαβε το βραβείο της το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν στη σκηνή, λαμβάνοντας ένα τέτοιο βραβείο», μοιράστηκε με το κοινό που την άκουγε, σύμφωνα με το Variety. «Θέλω απλώς να συνεχίσω να δουλεύω. Είμαι ενθουσιασμένη που θα κάνω περισσότερα».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε για τους αγώνες ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε μετά τη σειρά του NBC, που προβαλλόταν για 11 σεζόν από το 1989 έως το 2001.

Το βλέπω τώρα και νιώθω σαν να πήγα από το Baywatch στο Broadway. Δεν ξέρω τι συνέβη ενδιάμεσα, είναι όλα μια μεγάλη θολούρα. Είμαι απλώς χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, σε αυτή τη στιγμή, γιατί νομίζω ότι είχα κατάθλιψη για δύο δεκαετίες.

Η Pamela Anderson ήταν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για την πρεμιέρα της ταινίας της, «The Last Showgirl», η οποία περιγράφει το χρονικό μιας έμπειρης showgirl στα 50 της, της οποίας το σόου κλείνει απότομα μετά από 30 χρόνια λειτουργίας. Να θυμίσουμε ότι έχουν ήδη κυκλοφορήσει το 2023 το ντοκιμαντέρ της ηθοποιού, «Pamela, a Love Story», και τα απομνημονεύματά της, «Love, Pamela».

«Ο Ryan White έκανε αυτό το ντοκιμαντέρ και έτσι με είδε η σκηνοθέτιδα Gia Coppola», μοιράστηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια επί σκηνής. «Πάντα ήξερα ότι ήμουν ικανή για περισσότερα. Είναι υπέροχο να είσαι μέρος της ποπ κουλτούρας, αλλά είναι ευλογία και κατάρα. Οι άνθρωποι σε ερωτεύονται εξαιτίας ενός μαγιό. Χρειάστηκε πολύς χρόνος, αλλά είμαι εδώ».

Έχοντας ζήσει ό,τι έχει ζήσει από τον ρόλο της στο Baywatch και την περίοδο που ήταν μοντέλο του Playboy, η ίδια δήλωσε για τη νέα της ταινία: «Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω αυτόν τον χαρακτήρα αν δεν είχα τη ζωή που είχα, οπότε άξιζε τον κόπο. Αν μπορέσω να συνεχίσω να εργάζομαι και να χρησιμοποιώ αυτούς τους αγώνες και τις προκλήσεις... θα νιώθω ευλογημένη».

Pamela Anderson

Τα τελευταία χρόνια, η Pamela Anderson δείχνει έντονα το ενδιαφέρον της στον εαυτό της και πόση αγάπη του έχει. Τον Ιούλιο, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της που απολάμβανε το χρόνο της στην κηπουρική, καθώς γιόρταζε τα 57α γενέθλιά της. Ανάμεσα στις εικόνες που δημοσίευσε ήταν και μία με ένα όμορφο μήνυμα, το οποίο έγραφε: «Θα κάνω τη ζωή όμορφη, ό,τι κι αν χρειαστεί».

Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει τότε «Πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τις ευχές για τα γενέθλια. Με αγάπη, P».

Η Pamela Anderson έχει ζήσει μια ολόκληρη ζωή στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Από το Playboy μέχρι το Baywatch, η ηθοποιός, σήμερα 57 ετών, έχει αγκαλιάσει μια περίοδο αυτοαγάπης και αυτοαποδοχής που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών πρωτοσέλιδων καθώς συνεχίζει να αμφισβητεί τα πρότυπα ομορφιάς.

Την Τρίτη, η ηθοποιός βρέθηκε στα βραβεία Glamour Women of The Year Awards, όπου τιμήθηκε με το Global Woman Of The Year και το Impact Award. Με λαμπερή εμφάνιση, η Pamela αγκάλιασε ξανά τη φυσική, υγιή επιδερμίδα της, καθώς δεν χρησιμοποίησε μακιγιάζ για την εκδήλωση - εκτός από ένα κόκκινο κραγιόν.

Όσο foundation κι αν βάλεις το κενό μέσα σου δεν θα καλυφθεί και η Pamela Anderson το απέδειξε

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός επιλέγει ένα look no makeup, αλλά είναι μια ακόμα απόδειξη της εσωτερικής και εξωτερικής της ομορφιάς.

Pamela Anderson
DPG Network