H Selena Gomez εξηγεί γιατί δεν κοιμάται πια στο δωμάτιό της και θυμίζει πως «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

H Selena Gomez εξηγεί γιατί δεν κοιμάται πια στο δωμάτιό της και θυμίζει πως «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Με ιδιαίτερο θάρρος και δύναμη, η Selena Gomez εξηγεί πώς τα προβλήματα με την ψυχική της υγεία επηρέασαν (και) τη σχέση με το σπίτι της.

H Selena Gomez δεν κοιμάται πια στην κρεβατοκάμαρά της και μίλησε γι' αυτό στο πλαίσιο της εναρκτήριας συνόδου ψυχικής φυσικής κατάστασης για την οργάνωσή της Wondermind.

Τα τελευταία χρόνια, η 32χρονη ηθοποιός έχει υπάρξει ιδιαίτερα «ανοιχτή» σχετικά με τo δύσκολο ταξίδι της για την αποκατάσταση της διαταραγμένης ψυχικής της υγείας και δεν σταματά να εμπνέει γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

«Διαζύγιο» με το υπνοδωμάτιό της

Η Selena δε νιώθει άνετα πια στην κρεβατοκάμαρά της και εξηγεί γιατί. «Έχω περάσει πολύ χρόνο μέσα στο δωμάτιό μου και τώρα πια δεν αντέχω να είμαι εκεί μέσα γιατί το έχω συνδυάσει με μία πολύ μαύρη περίοδο».

Και, ναι... βγάζει νόημα!

https://www.instagram.com/p/C5qub_1LbCJ/

«Το να είσαι ανήσυχος είναι τόσο εξουθενωτικό μερικές φορές», συνεχίζει η Gomez συμπληρώνοντας πως επί χρόνια δεν ήθελε να αποχωριστεί το κρεβάτι της αλλά αυτό είχε να κάνει και με το ότι δεν το "δούλευε" καθόλου.

«Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να κάνετε τη "δουλειά" που πρέπει και αυτό θα σας διαφωτίσει πραγματικά», συνεχίζει η Selena ενώ περιγράφει και μία συγκεκριμένη «δύσκολη» νύχτα του (κυριολεκτικού) χθες.

«Ακόμη και χθες το βράδυ, ήμουν ξαπλωμένη αλλά δεν με έπαιρνε ο ύπνος μέχρι τις 4 το πρωί περίπου, και αυτό συνέβαινε γιατί το μυαλό μου "έτρεχε". Και εγώ έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου "Θα περάσει κι αυτό. Απλά άφησέ το να βγει από μέσα σου και θα φύγει" και, φυσικά, στο τέλος αποκοιμήθηκα»

Και ναι, όπως φαίνεται, ο αγώνας είναι διαρκής και το μήνυμα μόνο ένα και απόλυτα σαφές: «Δεν τα παρατάμε ποτέ».

Η μάχη για την ψυχική της υγεία και η μαμά Mandy

Η Selena Gomez έχει μιλήσει ανοιχτά επανειλημμένα για τον αγώνα της με το άγχος, την κατάθλιψη και τη διπολική διαταραχή και έχει παραδεχτεί πως το βρίσκει πολύ βοηθητικό να μιλά για όλα αυτά με τους στενούς της φίλους και τη μητέρα της, Mandy Teefey, εκτός από τους επαγγελματίες θεραπευτές.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι δύο γυναίκες δημιούργησαν από κοινού τον οργανισμό για την στήριξη της ψυχικής υγείας Wonerfmind και εργάζονται μαζί προς αυτή την κατεύθυνση για να βοηθήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν.

«Έχεις μόνο μέρες ζωής» - Όταν η μαμά της Selena Gomez άκουσε τη διάγνωση των γιατρών

https://www.instagram.com/p/DAWoXEAtLjR/

«Ακόμη υπάρχουν μέρες που έχω ανάγκη τη μαμά μου, τη μανούλα μου», παραδέχτηκε τρυφερά η Selena συμπληρώνοντας πως υπάρχουν και στιγμές που επιτρέπει στον εαυτό της να είναι ευάλωτη, να «σπάσει» και να το «βγάλει» από μέσα της με κλάμα.

Η Selena Gomez έγινε 32 ετών: «Το να είσαι δυνατός είναι να είσαι ευάλωτος» κι άλλες 31 ατάκες της

Η ελευθερία που ήρθε μετά τη δημοσιοποίηση της αλήθειας

Η ηθοποιός που υπήρξε και μεγάλο αστέρι του Disney Channel μίλησε και για το πόσο τη βοήθησε όταν μίλησε δημόσια για τον «Γολγοθά» της.

«Έχω την τάση να απομονώνομαι. Δεν μπορούσα με τίποτα να δεχτώ κανενός είδους βοήθεια. Και στο τέλος όταν μοιράστηκα τα πάντα με όλους βίωσα την απόλυτη ελευθερία γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που νιώθουν τα ίδια πράγματα».

«Ελπίζω να μη με κοιτάζει κανείς και να λέει "Ω, τι τέλεια που είναι η ζωή της", γιατί, πολύ απλά, δεν είναι. Είμαι ευγνώμων και έχω μια πραγματικά ευλογημένη ζωή, αλλά είμαστε όλοι άνθρωποι και τα αισθήματα μπορεί να μην είναι αληθινά. Και προσωπικά πιστεύω πως τα πάντα πρέπει να συζητιούνται γιατί μόνο έτσι μπορούν να εκπαιδευτούν περισσότεροι άνθρωποι σχετικά».

Ο Benny Blanco μίλησε για όσα νιώθει για τη Selena Gomez και έδειξε τον δρόμο μίας υγιούς σχέσης

Όσο για την προσωπική της ζωή; Η Selena είναι πανευτυχής και φουλ ερωτευμένη με τον Benny Blanco, τον μουσικό παραγωγό με τον οποίο διατηρεί σχέση από το περασμένο καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει για πολύ καιρό ακόμα στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/C-aIECKRYLF/
DPG Network